Перейти до змісту

З'явилось повідомлення "Помилка картриджа"

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю МФУ HP psc2175, донедавна проблем із ним не було. Недавно друг приніс свого МФУ тієї ж марки,що й мій але іншої моделі і попросив мої картриджи: HP56(чорний) i HP57(кольоровий) для перевірки свого принтера. Річ у тім, що кольоровий картридж підійшов, а чорний- ні. Після цих експериментів у мене на дисплеї з'явилось повідомлення про помилку картриджа (кольорового) в результаті МФУ не друкує, навіть не сканує. Сам же картрідж - HP57 у доброму стані,не пересохлий, в магазині за нього просять 250грн. та мені щось підказує що його ще можна повернути до життя...

Опубліковано

Деякі можливі варіанти:

1. Друг повернув не той картридж, не твій.

2. На картриджі окислились контакти, легенько протри їх гумкою-стирачкою, щоб заблищали.

3. В результаті маніпуляцій картридж справді здох, вони чутливі навіть до статичної електрики.

Тепер вже ти шукай інший принтер і перевіряй свій картридж на чужому і чужий картридж на свому принтері.

4. Якщо картриджем довго користувались то принтеру це набридло і він оголосив його неробочим. Перевір свій картридж згідно п.3, якщо робочий,

то обнуляй память принтера як вказали постом вище або послідовною вставкою нових (невідомих для принтера) картриджів.

5. Цей принтер, якщо вийняти-вставити картридж, намагається автоматично відкоригувати друк,

він просить папір та намагається на ньому друкувати потрібні йому позначки і зчитує їх (таке синеньке світло видно в каретці). Якщо картриджі навіть просто засохли він зрозуміло нічого не може знайти і викидає помилку на дисплей, можливо будь-яку.

Ну, удачі тобі. :0146:

Опубліковано

В мене знайомі працюють в СЦ, де саме займаються такими проблемами. Зроблять швидко та якісно

ТЦ Караван, 3 поверх, контора "Notix"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...