Перейти до змісту

Хто з форумчан використовує засоби відеофіксації під час спілкування з гпрацівниками даі

stepanov

Рекомендовані повідомлення

Доброго Всім дня! Неодноразово переглядав відеоролики на ютюбі про спілкування з даівцями на камеру. Хотів би дізнатися від форумчан, котрі на свому досвіду використовують такі пристрої в своєму автомобілі та який реально ефект дає відеокамера під час спілкування з інспектором даі!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ефект чудодійної мазі)

насправді скажу так - починають менше ви-обуватися і ведуть себе більш коректно.

правда одне але - часто доказують свою правоту (хоч і несуть повний брєд) боючись що відео попаде в ютуб або начальнику на стіл.

знімаю на телефон, включаю тоді коли бачу що адекватної розмови не буде. зупиняють мене дуже рідко і в основному то за межами міста (вол-волинський, рівненська траса, дубнівська траса).

волинські даішники ще зелені в цьому плані, їх мало хто строїть(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго Всім дня! Неодноразово переглядав відеоролики на ютюбі про спілкування з даівцями на камеру. Хотів би дізнатися від форумчан, котрі на свому досвіду використовують такі пристрої в своєму автомобілі та який реально ефект дає відеокамера під час спілкування з інспектором даі!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто був випадок, коли мене за просто так даівці розвели на гроші. Розповідаю випадок, їду по справам зранку, а по вул. Ківерцівській за мостом (як їхати з Луцька) на трикутнику "стоять" наші доблесні інспектори даі, зупинив мене, переглянув документи, побачивши що в мене прописано в техпаспорті пасажирський та спитавши що я везу попросив відкрити задні двері (в мене бус, максі база, легковий пасажир). Знаючи що я без акту огляду та двох свідків можу не виконувати вказівки даівця, але знаючи що в мене все в порядку вирішив щоб зекономити час ( сильно поспішав ) показати йому вміст багажнику! Після чого інспектор даі мені з "улибкою" повідомив що в мене в наявності тільки один ряд сидінь, замість двох, (бо в тех. паспорті пише 9 місць) та повідомив мені що я здійснив переобладнання автомобіля! Мортивуючи те, що в мене легкове авто, та я не перевожу пасажирів я маю право тимчасово знати сидіння, у зв*язку з перевезенням вантажу. Після 15 хв, суперечок я зрозумів що суперечка буде тривалою, питання вирішило 40 грн. та слова інспектор "не треба сваритись"! Потім перечитуючи вимоги по переобладнанню, я усвідомив що мене розвели!

Просто на майбетнє хочу застрахуватись та не давати такій погані заробляти на мені кошти!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...