Перейти до змісту

Котел Immergas, "Водна техніка", фільтри та перший запуск!?

sanjul

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня! Придбали квартиру в новобудові, де встановлено Immergas EOLO Star 24 3 E, нова оселя чекає на відкриття отоплювального сезону але...

1. Поруч з фільтром є фільтри на грубу очистку але необхідно доставити фільтри на помякшення води, газ та стабілізатор напруги, тому виникло запитання хто стояв перед вибором на чому зупинилися?

а). Газовий фільтр італійський чи український, де купували?

б). Стабілізатор напруги український чи досить китайського?

в). І саме складне, на помякшення води, магнітний (половина нету говорить про те що це "розвод") чи поліфосфатний (багато хто від нього відмовляється через шкідливість) або альтернатива, бажано де купували та марку!?

ВАЖЛИВО!!! 2. Серед необхідних вимог для "першого пуску" котла, обслуговуючою фірмою "Водна техніка", відсутність ремонтних робіт, які можуть давати пил. Фактично при можливій наявності пилу мені відмовляють у наданні 3 річної гарантії. Процитую своє повідомлення на форумі по підтримці "Водна техніка"...

""Если идут ремонтные работы, то на гарантию котел не поставят..."

Моє звернення - ...в квартире +6, штукатурные работы исключены. Неужели невозможно найти выход из ситуации, например выключать котел во время ремонтных работ или делать ремонт в других комнатах кроме кухни, а на кухне весной с выключенным котлом. Разве это единичный случай? Люди покупают квартиры и в холодное время года и что разве все ждут тепла, не делают ремонт и не включают котел? Я ведь сам заинтересован в исправности отопительного прибора. Но не хочется искать стороннюю фирму которая возьмет на себя обязательства по обслуживанию Immergas EOLO Star 24 3 E!? Неужели нет другого решения? Реально это тормозит начало ремонта в недавно купленной квартире и заселения туда молодой семьи!"

Підкажіть може хтось мав справу з "Водною технікою" який вихід з ситуації!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невже в Луцьку ніхто не мав справу з "Водною технікою"!?

P.S. Всіх з наступаючим!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...