Перейти до змісту

Допоможіть зробити мережу

lion1106

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Проблема така: є стаціонарний комп до якого по LAN підключино інтернет (виділений кабель без модемів) також є модуль WI-FI для USB. Потрібно зробити так щоб через WI-FI приеднати планшет до интернету. Підкажіть як правильно це зробити. Планшет на пару днів треба підключити. Отже виходим з того що є.

Опубліковано

Не кожен віфі свисток можна зробити точкою доступу!

цей свисток може знаю точно проблема як йому указати звідки він інет має брати

через АД ХУК можно

а з цього місця будь-ласка докладніше....

Опубліковано

а з цього місця будь-ласка докладніше....

вот как-то так

http://www.cs.washin.../doc/adhoc.html

окей зараз буду пробувати але мнені здаеться що интернет не потече таким "макаром" на планшет одне уточнення в мене 8 а не ХРюша

Опубліковано

Спробуй утилітку звідси. Чудово підійшла для перетворення ноута з провідним нетом в точку доступу.

вже вчора знайшов але все одно щось нете

Опубліковано

Спробуй утилітку звідси. Чудово підійшла для перетворення ноута з провідним нетом в точку доступу.

а не все зробив просто з левого сайту скачав

Спасибі реально прога запрацювала і ніяких танців з бубном не треба

• 1 місяць потому...
Опубліковано

недавно так насміявся. Колись зробив мережу між сусідом, інтернет ділили, факт того що до я довго мучився щоб в мене вона заробила, робив що-небудь клацав, але якось зробив. Коли купив нову материнку, вона відмовлялась бачити мережу (появиться і в ту ж секунду пропадає) думав конектор добре не контачить, бо обжимав його підручними засобами (молотком і тонкою бляшкою) і він не зовсім цілий був після такого обжиму. Довго я мучився.

Виявилось, що я провода переплутав і це не було з'єднання кросовером. Дивно те як я заставив стару материнку розпізнати таке зєднання

Та от з кабелем проблем немає і обжим є і розпіновку памятаю дуже багато їх в свій час обжав якщо треба звертайся допоможу

Опубліковано

Я колись між ноутами сетку робив ноут - ноут по вафлі до одного підключено інет кабелем, просто розшарював мережеву езернетовську з інетом для інших, на другому ноуті прописував шлюз ноут 1.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...