Перейти до змісту

Потрібно зв'язати шарф

Irochka

Рекомендовані повідомлення

Дівчатка (а можливо і хлопчики)!

Відгукніться хто уміє в"язати та міг би у цьому посприяти у найкоротші терміни. Миколая - Новий рік.

А то у мене, нажаль, ручки не звідти або не під те заточені))))))

Буду ду-у-у-уже вдячна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ручки не звідти або не під те заточені - під шо заточені-тим і зароби і купи собі! і буде тобі щастя!!!!!!!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ручки не звідти або не під те заточені - під шо заточені-тим і зароби і купи собі! і буде тобі щастя

Вмієш в"язати-допоможи.Як ні,не "блищи" своїм недолугим розумом.

ЗЮ. Сорі за ОФФ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ручки не звідти або не під те заточені - під шо заточені-тим і зароби і купи собі! і буде тобі щастя!!!!!!!!!!!!!!!

я б залюбки скористалася твоєю порадою. якби наша "доблєсна" торгівля і промисловість могла б задовільнити мою забаганку.

За астрауміє - сідай, пяць!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я б залюбки скористалася твоєю порадою. якби наша "доблєсна" торгівля і промисловість могла б задовільнити мою забаганку.

Напиши краще що тобі саме потрібно звя'зати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напиши краще що тобі саме потрібно звя'зати.

Чоловічий шарф, специфічного кольору. Хто візьметься — розкажу більш детально) кажу відразу — на інтернет-ресурсах типу аукро, барахолки, сландо — шукала, немає навіть схожого. На ринку лазити в силу певних обставин немає часу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Irochka, у мене знайома займається в'язанням. Дружині колись на день варення у неї кардіган замовив, то всі були в захваті (жіноча частина всіх). Якщо не буде кращих варіантів, то познайомлю, попрошу щоб допомогла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...