Перейти до змісту

Те, що від Вас приховують інтернет провайдери. Збільшуємо швидкість інтернету

serega

Рекомендовані повідомлення

А я пробував це... Реально помогло!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я пробував це... Реально помогло!

Я не знаю сміятися чи плакати... Чувак в трубку подув і видув пилюку. Включив телік на 72 канал і що обов"язково ВИСТАВИТИ НА МАКСИМАЛЬНУ ЯСКРАВІСТЬ!!!!! прийшов заповнив бланк що ти мега вдуватель. Куда світ котиться...

Реально чуть не порвало коли пачкорди на балкон виставляли щоб пилюкине надуло... Народ ну скажіть що це фейк і в ефір такого не могли викинути.... Фейспалм....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коммент з ютуба... Я впав)))))))))))))))))))

"заодно и перепись дебилов проведут (с)

Виявилося що першоквітневий випуск. Я заспокоївся, але розіграш шикарний)))) Ох хотів би я ходити по місту і дивитися на пачкорди))) Або сісти на Аверсі і дивитися як чудаки приходять заяву підписувати)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Оптику так само можна скручувати? Я вже подумую як "обмотати" вайфай міст бо там швидкості не вистачає...

Так цікаво що скаже QOS на таке "новшество". Чи це також фізикою чувак докаже?

Тримай. І для WiFi є рішення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

читаю і радуюсь :_07: :_07: :_07: ще такої ржачної теми не бачив, давно так не сміявся :0152:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

треба бігом створювати фірму по наданні вищеописаних послуг :_07: ..... клієнтів думаю буде достатньо....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, ну народ, але ж почуття гумору має свої межі. То ж зараз почнеться масовий прихід клієнтів в ургентну хірургію із "надривом живота". Припиняйте вже... :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...