Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

в кого є в ангарі type-62?

варто виконувати бойову задачу?

Фановий танчик , повний аналог вз-131 , але закидає високо , тому кумулятиви витягують багато . Навіть з кумулятивами йде в плюс .

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

попав на малиновку на зливний респ.

з самого початку дістав їхній світляк,але якось грав.

стріляв стріляв. а своя команда все вмирає і вмирає.

і тут облом...стрілялка закінчилась...

а так би ще з десяток снарядів.і могло б бути цікаво

post-13283-0-99784700-1408643851_thumb.ppost-13283-0-99395700-1408643852_thumb.ppost-13283-0-53184500-1408643853_thumb.p
Опубліковано

Arden, там той івент то вже шото позаземне, ближче до Гоблінів та Ельфіф. Я вчитатись не зміг :).

Але виходить що так - там тих множників багато, можно і х50 заробити... Тобто так виходить шо 112 зароблять гравці з кланів, що пройдуть ті "ворота Асгарду" - блін шо я морозююю.. це ж гра про танки

Опубліковано

Бля,ну що за лажа?! Маю вихідний,вирішив пограти. ФПС просідає капітально.Що ще можна зробити? Моди зніс.Настройки всі мінімальні.Сервер міняв.Модем перезагружав. Задовбали ці ривки,коли переходиш зі снайперського в звичайний режим і коли починаєш рухатися. Коли все статично25-30,чуть динаміки 7-10 фпс. Раніше такого не було. :(

Опубліковано

Mykola81,було 1500 Т34? - цікаво шо вони курили чи як рахували. Якщо я лічно знав зо 10 людей які їх мали і отримали.... шойто мені в це не віриться.

Опубліковано

Чим би то їх вполювати :0027:

su8qmgk.jpg

мєлкі й рідкісні полюєш купивши точно такий же танк (більше шансів попасти в бій з аналогічним танком в команді противника), крупні левли артою найшвидше виловити

ЗІ артоводи найшвидше експерта беруть імхо

Опубліковано

MANJAK11, ті 10ки дуже рідкісні в распонтанний раш СТ, як виявилось всі за мною полетіли бо подумали шо я шото знаю :), ну я арут летів завали, і ми СТ потім ще вернулись до своєї бази, щоб добити залишки. Команда противника була троха в шоці, а я мав Брит арту в копілці. А Об430 просто скрисятничав - на нього напало 3 танки, а стояв і чекав коли він на вистріл лишиться :)..

А от тепер в мене всі німці, які недавно ввели, не повідстрілювані, але я вже й не женуся за ними...

Опубліковано

Mykola81,було 1500 Т34? - цікаво шо вони курили чи як рахували. Якщо я лічно знав зо 10 людей які їх мали і отримали.... шойто мені в це не віриться.

є ще правда момент, що кількість танків може збільшитись в десятки раз після оголошення самої новини, що танк може стати прем й дадуть на халяву, мені наприклад, якщо рахувати зі свободним досвідлм до ФВ залишилось 15к добити, без свободного 53к досвіду й все, тобто на протязі декількох годин я ФВ4202 можу поставити в ангар, хоча наразі в мене його нема, й таких людей теж багато, плюс ще й задротів мололєтніх нємєряно, які за декілька днів декілька рівнів прокачати можуть

MANJAK11, ті 10ки дуже рідкісні в распонтанний раш СТ, як виявилось всі за мною полетіли бо подумали шо я шото знаю :), ну я арут летів завали, і ми СТ потім ще вернулись до своєї бази, щоб добити залишки. Команда противника була троха в шоці, а я мав Брит арту в копілці. А Об430 просто скрисятничав - на нього напало 3 танки, а стояв і чекав коли він на вистріл лишиться :)..

А от тепер в мене всі німці, які недавно ввели, не повідстрілювані, але я вже й не женуся за ними...

не знаю, з високими левлами в мене не було жодних проблем, ні за ким не полював, артснаряди самі знайшли героїв, а от мєлких три танчика 4го рівня прийшлось половити й повиціляти, й артою й покупкою таких же танків

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...