Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

сукаура прочкочив Если был открыт GW Tiger, то будет открыт G.W. Tiger (P).

жаль продавати гвп не еліт(нема гуслі)

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

жаль в мене місць нема( су-14 і амх 105 заняли)

на амх105 катав в взводі з vetalforever коли викачував амх 13ф3, так і не продав

завтра катну побачим шо воно буде

Опубліковано

ну шо я Вам скажу?? є ще порох ;)

13 перемог, 4 поразки, в середньому 2-3 фрага за бій, декілька героїв...

і цікавий скріншот:

Xm7JH.jpg

Опубліковано

zigorko, нєбось по своїх лушпашив? )))

нiфiга, якби по своiх то взагалi б ноль отримав за бiй з вiдрахуванням штрафу, судячи з кiлькостi пострiлiв, то навiть за голд снаряди меньше було б, а от розхiдники голдовi могли й потянути, або якийсь дикий баг

Опубліковано

Fantom та ну.Ах,оставьтє! Вроді все пучком,допер. Вчора автоматом поставив галочку,на автоматичне поповнення. Ремкомплекти+голдові набої. Сьогодні все вилізло.

Опубліковано

і що краще Т110е5 чи Т57Hevy?

це ти в рандомі набрався ? :_07:

"как танк Т57Hevy? ногебает? "

Т110Е5 маю, класний танк, доволі маневровий, і нуби його не вміють в лоб пробивати )), та і так рикошетний:) Т57 хз... ще качаюсь :)

Опубліковано

маю і 110 і т57. Що краще? :_37: Мені подобається і той, і той, в кожного свої плюси

Обнова скачалась, але на сервери не пускає, пише що перегружені То тільки в мене так?

Все, пустило. зря кіпішую :_08:

Опубліковано

Fantom, даааа, є таке)) просто рік відсутності і читати аннали історії лєнь :_08:

а тут дивлюсь арту порізали просто... то думаю шось цікавеньке вкачати :)

Опубліковано

який франц СТ краще качати?

А що, є варіанти? Онлі Батчат, онлі хардкор :). Маю таку, звірюга ще та, якщо випадок хороший підвернеться. Якщо руки під барабан заточиш, то качай Т57Хеві.

Докачай Т-62А, ти вроді тоді на Т-44 зупинився. Тоже штучка прикольна.

Опубліковано

4 фрага за хвилину :)

http://youtu.be/l7GrtK-eICs

Ауфпантера радує постійно, а от від патча тільки одне хороше - мій об. 261 став зразу топовим. Хто знає як відключити стабілізацію прицілу? А то таке враження що він прилипає, а потім різко дьоргається. Сира фіча.

Опубліковано

Патч прийшов і об'єкт 212 напевно піде на продаж. Підвищена ціна за ремонт + підвищення ціни на снаряди шось зовсім не радує.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...