Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

якшо перш стане какашкою, продам, докладу і куплю т34....або може шо нове введуть (толкове)...але я так бачу всі прем танки наполовину зліпляні з **вна

не додаси. за прем тобі дадуть срібло. тобто купляти прийдеться за повну суму голди.

Владельцы T26E4 SuperPershing, купившие его до внесения изменений, получат возможность продать его за полную стоимость в игровом золоте (7200) либо оставить его в своём ангаре с изменёнными характеристиками.

(c)

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

imp13, читай форум :) - за СП повернуть голду... якщо цього забажає власник. Зараз є шанс придбати СП, пофармити і потім продати його за ту саму голду.

Опубліковано

казали хлопці, що коли катались на тесті, то за гарну гру отримували додаткові плюшки - типу голда після бою або додаткові кредити та досвід, якщо набив найбільше дамагу в команді. Може хтось знає де про ці нововведення можна почитати?

Опубліковано

milana, в патчноуті до тесту написано. Це тестують новий акційний механізм.

Боевое задание №1

Сроки: 1 июня 10:00 (МСК) — 3 июня 9:30 (МСК).

По два игрока из каждой команды, нанёсших по итогам боя наибольшее количество урона сопернику, получат на 50% больше кредитов по итогам зачётного боя.

Танкисты, набравшие по итогам боя 750 и более единиц «чистого» опыта, играя на технике 10-го уровня, получат на 30% больше кредитов по итогам зачётного боя.

Боевое задание №2

Сроки: 3 июня 10:00 (МСК) — 5 июня 9:30 (МСК).

Каждый игрок, одержавший 5 побед в течение суток, получит 1 день премиум аккаунта (единоразово за всё время действия боевого задания №2). Время окончания игровых суток — 4:00 (МСК) каждого дня.

Каждый игрок, нанёсший в одном конкретном бою как минимум 2000 единиц урона сопернику, получит на 30% больше опыта по итогам зачётного боя.

Опубліковано

milana, вже пройшли ті часи, коли там хтось старався грати, коли онлайн був на всі серваки 80-100К народу... а ще й літо... от як раз тих 3-5 чоловік з кожної команди і стараються, інші тупо оло-ло... просто не так обідно буде програвати деколи.

мене зараз навіть не тягне грати... включаю гру, гадаючи що натхнення пограти таки прийде.. і так і не нажимаю княпку "До бою" :(

Опубліковано

Ну шо там, взяв ягу? Як апарат?

Взяв, одним словом сарай з дулом) Потроху набиваю руку, динаміка звісно убого но за пушку прощається. Броня також цікава, треба постійно довертати корпус або ховати нлд. Двигло критують кожен бій і через раз поджог але якщо не засвітився то такого шороху можна наробити. В одиночку зупинити ціле стадо противника. Пушка просто клас, перезаряд 4.8 і це 90% екіпаж тільки. Пробивалки звісно не хватає щоб шити усіх в уся але якщо грамотно вицілювати то вполне годно. Успіхи на ній цілком залежать від команди, якщо союзники посливались то переломити хід бою тяжко.

Хайно зіграю боїв з 200 тоді відпишу остаточний вердикт.

Пару скрінів:

XqpcU.jpg

2CkeY.jpg

HEcyp.jpg

jaB1h.jpg

Опубліковано

так на те і тестують, щоб потім на основі щось таке робити :).

Відкрию маленький секрет --- літом це все буде на основі

Опубліковано

KsWem.jpg

Нарешті мені воздасться да вдвічі більший дамаг за бій ніж любий інший член команди на 2 левела вищий. А то гнеш гнеш, а воно лише на статі троха відбивається, а на особовому гахунку - хєр. Хоча мені здається що ВОТ потрохи загинається раз вводить такі міри - зростання онлайна нема вже давно, принципово нового у грі також мало - вариться у власному гівні. От щоб відтоку не було - дають гравцям голду і ПА.

Опубліковано

Я особисто тільки за за такі нововведення!

Реально задовбує коли ти витягуєш бій, але сам не можиш і від того все рівно програш. А так хоч який да плюс буде )

Опубліковано

істину глаголите :)

якщо я на 7-8 лвл накидаю ( тільки не смійтесь був випадок) 1300+, а топи з 10го з криками що я дно набивають 250-600( 2 чи 3 в одній команді)

і в кінці вище мене тільки арта що само собою понятно

Опубліковано

Цікаво по скільки голди капатиме за перше місце по дамагу?

З врахуванням того що в мене вкрай рідко буває менше 5 перемог за день, то я постійно гратиму з премакаунтом, а як вдруг деньок забухаю то за зароблену голду куплю прем))). Дружно скажемо НІ! донату :)

Тепер донатити будуть тільки раки, дніща і інші пі_араси :) - на Варгеймінг чекає скорочення армії піарщиків, медійників і ТП типу Буркатовської Ольги Сергіївни і Кіріла Арєшкіна.

Опубліковано

попитати скільки арта буде стояти попитав....а скільки дослідити її буде?

в середньому 6-7-8лвл

звиняйте протупив є ж гугл :)

post-19948-0-22495400-1370894815_thumb.j

Опубліковано

не розкатуйте губу хлопчаки, вг свого не подарить. Який їм прок давати гравцям голду? Що ж вони будуть на хліб замість ікри класти?) буде просто бонус в виду додаткових 15% серебра, мало но приємно

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...