Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

головне вдало сховатись в кінці боя

а Суперколобанова не дають? А то я виграв проти дев"яти :_08: , ніфіга не зробивши для команди.

http://www.youtube.com/watch?v=4bsQQ-UYMW4&feature=youtu.be

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сорі, мав на увазі "нічхто так не дамажить".

а КВ-2 з шайтан-трубою не забув? Декілька раз 100% КВас лопався з пострілу...
Опубліковано

моя улюблена цаца для фану :)

накупив кумулятивних снарядів по акції ;), в бочину квас з фугаса ваншотиться часто, кумулятивним в лоб майже дохлий стає, а часом і ваншот :)

Опубліковано

моя улюблена цаца для фану

теж тримаю в ангарі для фану :), кумулятивів накупляв, але паляти ними вигідно на малих відстанях, бо пушка не снайперська...

ніфіга не зробивши для команди.

чого ж ніфіга - ти дуже гарно тікав, щоб отримати перемогу :), я б теж так само робив в такому випадку.

Мені здається, що в якомусь з патчів змінять умову отримання медалі, дописавши мінімальну кількість фрагів 5 (мало лишитись проти пятьох - їх треба ще й завалити), тоді не буде таких "халявних" Колобанових

Опубліковано

Сорі, мав на увазі "нічхто так не дамажить".

Сам його не купляв через башню яка пробивається легко, та і майорить як мішень з написом "Ми все зробили для того щоб ти в мене попав" та певно ніколи під його "кріти" не попадав. Для мене КВ-2 завжди був м"ясом на полі бою.

Опубліковано

чого ж ніфіга - ти дуже гарно тікав, щоб отримати перемогу

Це типу нагорода "как нае_ать пятерых танкистов". А ще я не тільки гарно тікав, але й терпляче беріг ХП 9 хвилин, незважаючи на спокусу спуститися і наваляти комусь.

Хоча реально їхній арті - незачот, могли накінути на хід, збити гуслю і дасвідос. Я до тої арти до речі чуть не добрався, але вчасно вирішив не зв"язуватись.

Опубліковано

Для мене КВ-2 завжди був м"ясом на полі бою.

я для тебе точно не буду таким :)

А то я виграв проти дев"яти :_08: , ніфіга не зробивши для команди.

нада взять на замєтку тактіку гри на СТ під час штурму в Малинівці, посидіти на горці, а потім на тапки :_07:, нєбось тоже Колобанова дадуть ))), а чо, пріятно :)

А що то в тебе за мод такий, який пише коли йде атака ?

Опубліковано

Fantom, та да, всі 9 хвилин откровєнно д*очив в кущах, оскільки кути вертикального наведення не дозволяти обстрілювати спуск, довелося б трохи виїхати вперед і спалитися. Ну хіба троха насвітив і по цьому світлу надамажили.

До речі схожа тактика на Вестфілді

de1c6e433f5f2a995fded16596303c6d.jpg

при штурмі (я в обороні). Д*очу майже до кінця бою, далі, залежно від ситуації (треба бути на ст, лт або франц арті) або розстрілюю самих сміливих недобитків і виграю, або розстрілюю тих недобитків і тікаю від живого тяжа з розрахунку що він не встигне захопити, або тупо вигрібаю плюху від свого об.704 (це також з практики), якому не подобається що я нічого не роблю лише очікую зоряний час. Так чи інакше за моєї пам"яті таких ситуацій (коли я будучи на ст дронькав сидів вкущах весь бій) на Вестфілді було десь 5-6 і при такій моїй поведінці програли ми вроді разок максимум 2. Два рази моя тактика реально визначала результат бою. Тому в танках як і в реальному житті (місцями) - не на*беш - не проживеш :D

Опубліковано

я в такій ситуації сидів світляком в кущах - світив трубою і не робив жодного руху та пострілу, потім виїха і поїхав геть від ворогів, фактично базу ми втримали і один я вижив.

Опубліковано

800 боїв на КВ-2 с гаубицею , з них 700 , коли він був на 5 рівні . Шайтан рулить :0123:

у мене виявляється 910 боїв на кв2

Опубліковано

zigorko, конспірація в тебе просто п_здєц

Скриншот сохранен в D:\Леся Володимирывна\World_of_Tanks\screenshots\shot_006

Вітаю, ти отримав негласну медаль Кіркорова :)

Опубліковано

ага, а коханка в мобільному зашифрована під іменем "Элеонора Никифоровна - жек" :_07:

да-да, я всьо знаю!

Опубліковано

ще чуть-чуть ;)

ну да, якщо посеред ночі зателефонує Елеонора Нікіфоровна з жеку, то це буде дивно, а якщо Вася з покраски - то йому просто скучно на нічній зміні :_36:

Опубліковано

Ну ти дайош!

ЗЮ. Бля,хоч би не забути натиснути "Выход", в правому верхньому кутку. А то будуть мені і Васі,і Ели,і Кіркорови з медалями.Все в купі :)

Опубліковано

не питайте що робили "союники"...

Поразка

Руінберг 19 січня 2013 р. 11:46:07

КВ-5 Отримано:

опит: 1 603

Срібло: 144 877

Медаль Редлі-Уолтерса, «Воїн», «Лев Сінаю»

Ремонт: -8 459

Боєкомплект: -1 890

Загалом: 134 528

Отримав досвіду більше всіх за бій - навіть ніж переможці.... :)

post-1796-0-33281600-1358589672_thumb.jp post-1796-0-03287800-1358589707_thumb.jp post-1796-0-00195600-1358591525_thumb.jp

Опубліковано

після патчу XVM мод не хоче показувати нормальні назви китайських танків. Як лікувати?

Сам мод оновив.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...