Перейти до змісту

WOT флуд , скриншоты , и патчи.

t0rik

Рекомендовані повідомлення

А коли зустрічається Об.263 - то пів команди точе на нього зуби :0167:

ага, у мене з ним прикол такий був, написав в чат, щоб не злився за 3 хв, бо мені тре експерт :_07: ,і в кінці бою він сам до мене приїхав )), і відгріб :)

На практиці вчора чекав кожен бій мінімум до хвилини ( не на САУ). :0156:

хм... чекав як завжди... пару секунд на різній техніці.. на РУ1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 9,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

мені ще 10 танків США та Британіі зловити до повного...

+ 17 made in China :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уважаемые игроки!

В рамках общего теста стал доступен специальный клиент World of Tanks версии 0.8.3, который предназначен только для игры на тестовом сервере.

Среди основных нововведений — выход китайской ветки танков.

Лёгкие — Renault NC-31, Vickers Mk.E Type B/T26, M5A1, 59-16, WZ131, WZ132, Type 2597 Chi-Ha.

Средние — T-34, Type58, T-34-1, T-34-2, WZ-120, 121.

Тяжёлые — IS-2, 110, WZ-111 model 1-4, WZ-113.

Представители этой школы танкостроения вобрали в себя лучшие инженерные разработки иностранных конструкторов, модернизировав и совместив передовые решения своего времени. Результатом этого стали как оригинальные модификации классических моделей, так и свои собственные боевые машины. Все эти особенности будут отражены в World of Tanks у новобранцев из Китая. Интересные конструкторские решения позволят китайской технике ещё больше разнообразить геймплей World of Tanks.

http://worldoftanks....ommon_test_083/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я так розумію скоро арта буде дивом в грі... такого загального нєрфу цілої гілкі я ще не бачив... вже б видалили ту гілку з гри, повернули потрачені кошти - навіщо мучати артилеристів..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ОМФГ, арту знову нерфлять...

Вчора і сьогодні чекав входу в бій на 212 півтори хвилини, на т92 навіть не намагався. Арти 6 левела заходять без затримок. Для себе зробив висновок що балансіровщику не вистачає ТТ10 щоб не було по 7 арт на команду. Бо по табличці входу в бій арт в черзі овер 45, а ТТ - овер 15.

Джерело такої проблеми є жадібність ВГ - дорого нонче кататись на ТТ10 а преми 8 левела заробляють менше ніж колись. З фіксом балансувальника не бачу сенсу ремонту арти 8 левела за 30 тисяч, могли б і старі ціни встановити. Але ж тоді менше купуватимуть прем, збідніють разраби... В общєм донат, донат і ще раз донат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:_09::_07:

так, я думаю що щось пропустив :) - а за нервові зриви при не влучаннях у повне коло зведення, ще й голди тищ зо 15 хочаб хай накінуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Угу , тепер більше арт можна буде ваншотити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в чому прикол коли виїжжаєш на тт 10 рівня і від 5 і більше арт,як переляк їздиш никаєшся.Хай фанам арти зроблять карти чи бої по 5 світляків+10 арт і залазтьте в кущі і мінус :)Шуткую,арта потрібна щоб вчились "зіваки",але ж не у такій кількості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тваю мать, нехіло так арту різанули...

я правда на ТТ10 зараз не катаюсь майже при такій кількості артилерії, але щоб так її "опустити"...

я не проти всіх змін був раніше, але щас, ну, дуже проти :) ну нах ХР нерфити ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

эдине що мені приходить на думку - ввод арти 10 лвл не як каказалось раніше - між тими що є впихнуть ще дві, а саме продовження гілкі з уже існуючої....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Єксперементи будуть вічно,тай жадібні робляться розраби,бабло-зло )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а саме продовження гілкі з уже існуючої....

ага, на десятому левелі буде "Гвоздика" ой нє, там калібр замалий і арта буде в плюс іти через дешеві набої - тоді "Тюльпан"

Тип 59 лобом танкує не гірше Тапка

shot077.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Даэш 2Б1"Оку" або 2С35 «Коалиция-СВ» :0121:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перша "Стальна стіна" на картонному Рам-2:

shot078.jpg

а ще дивний глюк з убитою неубиваємою (навіть фугасами) Су-122-44 (дивитись останню хвилину реплея)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що за прикол: вбив 6 а воїна не дали

post-19948-0-76474900-1356718984_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може хтось ще вбив шістьох і більше досвіду отримав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може хтось ще вбив шістьох і більше досвіду отримав.

та ні не бачив

post-19948-0-95957200-1356724216_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ні не бачив

значить хтось вбив сімох ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ні не бачив

значить хтось вбив сімох ;)

так а є різниця? має ж видаватися кожному хто вклав 6 чел...в них 7 да воїн, в мене 6 то вже нє?

шось не то

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчи матчасть

Присваивается игроку, уничтожившему наибольшее количество единиц техники противника в конкретном бою (6 и более). Присваивается как выжившему игроку, так и посмертно. Если по итогам боя двое или более игроков лидируют по этому показателю при одинаковом количестве уничтоженных единиц техники, то звание присваивается игроку, получившему за бой большее количество очков опыта, с учетом наличия/отсутствия премиум-аккаунта. При равном количестве очков опыта звание не присваивается никому.

(с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчи матчасть

Присваивается игроку, уничтожившему наибольшее количество единиц техники противника в конкретном бою (6 и более). Присваивается как выжившему игроку, так и посмертно. Если по итогам боя двое или более игроков лидируют по этому показателю при одинаковом количестве уничтоженных единиц техники, то звание присваивается игроку, получившему за бой большее количество очков опыта, с учетом наличия/отсутствия премиум-аккаунта. При равном количестве очков опыта звание не присваивается никому.

(с)

вот жеж він посмертний ***он

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто перший налупив шість фрагів той і з воїном.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kias, і тобі тудаж....

Вчи матчасть:

Присваивается игроку, уничтожившему наибольшее количество единиц техники противника в конкретном бою (6 и более). Присваивается как выжившему игроку, так и посмертно. Если по итогам боя двое или более игроков лидируют по этому показателю при одинаковом количестве уничтоженных единиц техники, то звание присваивается игроку, получившему за бой большее количество очков опыта, с учетом наличия/отсутствия премиум-аккаунта. При равном количестве очков опыта звание не присваивается никому. (с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...