Перейти до змісту

Пошуки власника земельної ділянки

special

Рекомендовані повідомлення

Можливо, не в тому розділі питання, модератори хай виправлять. Як, і де, можна взнати хто є власником земельної ділянки, міська рада, фіз. чи юр. особа? Про варіант, ходити і питати в сусідів відомо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна і в місцевій раді чи жеку дізнатись або якщо це дачний масив - то в голови масиву.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна і в місцевій раді чи жеку дізнатись або якщо це дачний масив - то в голови масиву.

жек до цього ніяким боком не відноситься

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Деркомзем все знає, але просто так "лівій" людині не скаже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Або почекати до 1 січня 2013 року і можливо "славнозвісний Держкомзем", який відмив кучю грошей запустить публічну кадастрову карту України де буде відображатись усі земельні ділянки на території України, хоча в жовтні тестували її в онлайні, враження від неї так собі, свою земельну ділянку отриману у 2007 році там я не побачив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо йти офіційним шляхом:

Теоретично дізнатись можна.

Практично - будуть класичні чиновницькі відписки в стилі "інформація про особу є конфіденційною, і треба її згода" бла-бла-бла

Якщо неофіційним методом - через знайомих у земельних структурах.

Взагалі, питання власності земельних ділянок та нерухомого майна є одне із найбільш непрозорих у нашій державі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"В мутній воді легше рибку ловити", нажаль офіційно я сумніваюсь, що Вам нададуть інформацію, ще важливий момент що база АС ДЗК, яку веде "Центр ДЗК" нормально ведеться десь з 2008-9 років, хоча мала б бути з 2003 року, коли було створено "Центр ДЗК" і до речі за наш з Вами рахунок ця база наповнялась. Всі видані до 2003 року державні акти "весять в повітрі", тобто в АС ДЗК відсутні, по причині що в ті роки кадастрові зйомки проводились в умовній системі координат, в кращому випадку в місцевій.

Стикнувся особисто з такою ситуацією, два роки тому Генеральний директор надумав будувати будинок і озадачив мене дістати інформацію по певним ділянкам - 3 ділянки з 5 були оформлені державні акти "старого зразка", хочо я б вжиті не сказав би, що там є власник цієї землі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...