Перейти до змісту

Продам новий телефон ThL W3+

twist

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Характеристики телефону:

Dual sim (з підтримкою 3G).

Операційна система: Android 4.0.4

Процесор: MTK 6577 (1.2 Ghz) 2 ядра, 3D-прискорювач (POWERVR Series5 SGX в процесорі)

Пам'ять - RAM 1 ГБ, ROM 4 ГБ , підтримка карт памяті до 32 Gb

Екран - 4.5,IPS ємнісний WXGA/HD (1280x720), 16 млн. кольорів

Камера: Основна 8.0 Mp. (автофокус., розпізнавання облич, Led вспишка) фронт: 2.0 Mp.

Сенсори: датчик освітлення, датчик наближення, G-сенсор.

Додаткові функції: GPS / A-GPS,FM радио, Bluetooth 3.0, WIFI 802.11 b/g/n

Акумулятор: 2000 mAh

Розміри: 127,8 x 67x 12,3 mm

Вага: 145 г.

post-7510-0-93709400-1352368846_thumb.jp

Ціна: 2200 грн

також маю можливість привезти телефони під замовлення таких китайських брендів: HUAWEI, JIAYU, Lenovo, MEIZU, OPPO, Star, ThL, ZOPO, ZTE.

контактний телефон: 0931361515 Вадим

Опубліковано

Привези всі прибамбаси до THL W3+: якісний чохол-книжку(темно коричневий або чорний), чохол на пояс, силіконову накладку (темно сіру), зарядку до акумулятора, автомобільне зарядне USB, плівку на екран не таку як в комплекті, а таку як на таобао, USB кабель.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

188$ новий тхл , фришип, ще з скидками буде десь 170 як мiнiмум. Собiвартiсть.

це де ж ви за 188$ бачили новий ThL W3+ ?

по перше він в мене в наявності (можна подивитись, перевірити, поклацати..) до речі торг ніхто не відміняв! і по друге якщо не збираєтесь купувати то попрошу не флудити в моїй темі!! Дякую!

Опубліковано

Характеристики телефону:

Процесор: MTK 6577 (1.2 Ghz) 2 ядра, 3D-прискорювач (POWERVR Series5 SGX в процесорі)

Камера: Основна 8.0 Mp. (автофокус., розпізнавання облич, Led вспишка) фронт: 2.0 Mp.

також маю можливість привезти телефони під замовлення таких китайських брендів: HUAWEI, JIAYU, Lenovo, MEIZU, OPPO, Star, ThL, ZOPO, ZTE.

маєш можливість привести?! я теж маю пару кліками на китайських сайтах, причому доставка безкоштовна!!!! нема чого хвалитись!!! заказати телефон з китайського сайту на сьогодні не є проблемою!!!! ось тримай

http://pro100tv.at.ua/board/mobilnye_telefony/smartfon_na_processore_mtk_6577/thl_w3/109-1-0-873

вже дешевш ніж в тебе!!!а якщо ше погуглити!?

Опубліковано

Характеристики телефону:

маєш можливість привести?! я теж маю пару кліками на китайських сайтах, причому доставка безкоштовна!!!! нема чого хвалитись!!! заказати телефон з китайського сайту на сьогодні не є проблемою!!!! ось тримай

http://pro100tv.at.u..._w3/109-1-0-873

вже дешевш ніж в тебе!!!а якщо ше погуглити!?

шановний, а ніхто і не хвалиться.. я тільки дав інформацію, щоб ті люди яким потрібна дана послуга могли нею скористатися! якщо ти маєш можливість - то будь-ласка заказуй, тільки немає чого засмічувати мою тему подібними повідомленнями!!

Опубліковано

Не будь скупим і до тебе потягнуться люди. Накручувати півтори ціни на доступному всім товарі і без гарантій - не найкращий спосіб вести бізнес. БОГ все бачить...

Опубліковано

по перше він в мене в наявності (можна подивитись, перевірити, поклацати..) до речі торг ніхто не відміняв! і по друге якщо не збираєтесь купувати то попрошу не флудити в моїй темі!! Дякую!

Я не флуджу, по темі моє повідомлення. Я мав на увазі що ціна завищена, націнку в 30% я рахую максимумом для цього виду товару. А на рахунок ціни , посилань багато можу скинути.

Опубліковано

Я не флуджу, по темі моє повідомлення. Я мав на увазі що ціна завищена, націнку в 30% я рахую максимумом для цього виду товару. А на рахунок ціни , посилань багато можу скинути.

якщо у вас є можливість привезти телефони за такими низькими цінами як ви написали(в чому я особисто сумніваюсь) то будь ласка привозьте і продавайте... створіть мені конкуренцію!!! це реалії ринку... в іншому випадку це звичайний флуд.

Опубліковано

якщо у вас є можливість привезти телефони за такими низькими цінами як ви написали(в чому я особисто сумніваюсь) то будь ласка привозьте і продавайте... створіть мені конкуренцію!!! це реалії ринку... в іншому випадку це звичайний флуд.

коли б хотів би створити конкуренцію то б давно це зробив...

Опубліковано

Якщо людина хоче продати то вона ставить для себе оптимальну ціну, хто хоче купити, буде торгуватись, або купить.

Та й тут вагомий плюс що апарат уже в Луцьку, який можна пощупати і понюхати :)

Можна і зекономити, але вдруг приїде просто тріснутий, і ще там якийсь баг, і знову відправляти на сайт, теж не вихід, а ще якщо приказку згадати про скупого, який платить двічи.

Опубліковано

Тут деякі флудять, чому? Ви коли приходите в Там-Там теж кажете що от там кетчуп дешевше коштує і я його можу там (де дешевше) купити?

Чи всі хочуть даром, так щоб ще продавець вам приплатив за товар? Якщо ви такі "роздупльонні" то купляйте собі дешевше, або створюйте здорову конкуренцію продавцю, і вся справа.

• 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...