Перейти до змісту

Люблю їсти кістки

inhelp

Рекомендовані повідомлення

Я останнім часом ( біля 3-ох років ) люблю їсти кістки . Їм наприклад окорочка запечені, чи кістки з мясом в бульйоні --- і з`їдаю все . Можна сказати :_07: - йде безвідходна переробка харчів. Хто може підскаже щось по цьому поводу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 63
  • Створено
  • Остання відповідь

Кальцію не вистачає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін, а я то до цих пір думав, що кістки можна тільки гризти :) Круто. Це мабуть про таких як ти кажуть, що такого легше вбити ніж прокормити :) (Жарт)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кальцію не вистачає.

Та вроді вистачає, просто якось в звичку ввійшло....

Блін, а я то до цих пір думав, що кістки можна тільки гризти :) Круто. Це мабуть про таких як ти кажуть, що такого легше вбити ніж прокормити :) (Жарт)

Все почалось з того що почав гризти, а потім ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі то можна звернутися до дієтологів. Або до молодих (ну і не тільки) мамаш. Діти теж часто гризуть, правда не лише кістки, а все що попало, тому вони можуть знати відповідь на твоє питання ... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі то можна звернутися до дієтологів. Або до молодих (ну і не тільки) мамаш. Діти теж часто гризуть, правда не лише кістки, а все що попало, тому вони можуть знати відповідь на твоє питання ... :)

Так ось і думаю, що може хтось тут і відпише з молодих чи дієтологів... І щось підскаже... А можливо і знайду однодумців )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І щось підскаже

Береги зубы :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І щось підскаже

Береги зубы :)

З зубами все добре, проблем і нарікань немає, --- мені здається що навіть кращі та сильніші стали... В зубного був років з 6-ть назад, а коли останній раз боліли -- не пам`ятаю...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я мясо меньше люблю, чем то, что около - кости, жилки, хрящи. Мясо есть скучно. Почти однодумец :)

А то что грызня укрепляет корни и десна, слыхала еще с детсва. И кальций, само собой в натуральном, легкоусваиваимом виде. Тут бы только не переусердствовать и эмаль не сточить совсем. А кости, они и вправду вкусные, если суметь их с"есть.

К специалисту следует обратиться, но в том случае, если у вас из-за пристрастия начнуться проблемы.

Проблемы есть?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оце темка)))))

я имела удовольствие читать все ваши пять сообщений. Все они точно такие же содержательные, как и последнее. )))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

с такой диетой скоро выкинешь стоматологу несколько десяток тыщ гривнов. обещаю. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я мясо меньше люблю, чем то, что около - кости, жилки, хрящи. Мясо есть скучно. Почти однодумец :)

А то что грызня укрепляет корни и десна, слыхала еще с детсва. И кальций, само собой в натуральном, легкоусваиваимом виде. Тут бы только не переусердствовать и эмаль не сточить совсем. А кости, они и вправду вкусные, если суметь их с"есть.

К специалисту следует обратиться, но в том случае, если у вас из-за пристрастия начнуться проблемы.

Проблемы есть?

Проблем немає...

с такой диетой скоро выкинешь стоматологу несколько десяток тыщ гривнов. обещаю. :)

Не думаю що все так серйозно !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Організм краще знає що йому треба: не вистачає йому кальцію - заставляє тебе кості трощити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Організм краще знає що йому треба: не вистачає йому кальцію - заставляє тебе кості трощити.

За три роки, думаю що організму вже вистачило ))))

Є люди які люблять заморожену сьомгу :_07: , http://www.youtube.com/watch?v=0M19qmDua2A

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

организм то знает,что ему трощить,но об этом не знает анатомия, стоматологи уже в предВкушении, ожидая пацыэнта.обещаю. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

йоптєть, любиш їсти - їж...

..а навіщо про це на форумі писати ? знайшов чим похвалитися

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а мне эта тема интересна тем, что я уже больше 15 лет живу с зубными протезами, тоесть грызть чего то - себе дороже. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

йоптєть, любиш їсти - їж...

Не хвалюсь, а просто поцікавився, як це сприймають іньші і що по цьому поводу думають іньші...

Тема в ФЛЕЙМІ -- , і не про політику , чи іньше сміття, про яке тут пишуть кожного дня... Так що , якщо тобі щось не подобається -- ніхто тебе не заставляє тут писати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а мне эта тема интересна тем, что я уже больше 15 лет живу с зубными протезами, тоесть грызть чего то - себе дороже. :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я останнім часом ( біля 3-ох років ) люблю їсти кістки . Їм наприклад окорочка запечені, чи кістки з мясом в бульйоні --- і з`їдаю все . Можна сказати :_07: - йде безвідходна переробка харчів. Хто може підскаже щось по цьому поводу.

Не пробували перейти на скло? Інщі тверді матеріали? Я бачив в неті я дядечко їв все, з'їв велосипед, а рекорд поставив літак запхнув в себе по частинкам.

А якщо серйозно то відхилень не бачу в вашому захопленні, не всім же ж подобається наприклад трава стевія, а я її обожнюю. Чи так само не всі їдять горох. Все в нормі мій діагноз. А от хто їсть мівіну і всяку хню то вже патологія.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да ну :_09: ? Справді?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я ж кажу,стоматологи ждут, шо не ясно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я уже больше 15 лет живу с зубными протезами, тоесть грызть чего то - себе дороже. :)

Так це ти просто так ляпнув, чи все ж таки правда?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А от хто їсть мівіну і всяку хню то вже патологія.

Згідний !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А от хто їсть мівіну і всяку хню то вже патологія.

+1. Правда мені здається таких вже не залишилось. Вимерли ... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...