Перейти до змісту

Потрібна порада що до принтера Canon LBP 6000

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібна порада що до лазерного принтера Canon LBP 6000.

Друкує дуже світло, тобто не якісно. Спочатку думав що поганий тонер заправили.

Пішов в інше місце - сказали треба міняти плівку. Після заміни буде все добре.

Так і зробив - поміняв плівку (думаю вірно пишу , може якось інакше називается) і заправив по новому.

Десь тиждень друкував відмінно а потім знов стало світло. В настройкак що вже тільки не робив - результату 0.

Все б нічого але вже почалися скарги з Києва що не можуть сканером зчитувати мої роздруківки...

Натякнули що потрібно щось робити. А що тут зробиш? Принтер не старий, друкував не багато. Стоїть "рідний" картридж який перезаправлено другий раз.

З цим щось можна зробити чи фірмовий картрідж потрібно купляти ? ... а може новий принтер?

Опубліковано

тут є декілька варіантів: піти до майстра, до профі, а такі є на Кий.майдані (біля облдержадміністрації у підвалі, там взагалі "ГУРУ") або до "дядьків" (Васильовича) за цумом (3 поверхове приміщення з правої сторони то там на третьому поверсі є, тож майстри на всі руки). Якщо не знайдеш - звертайся, підкажу.

варіант 2й - залізь у форуми і знайдеш там відповідь... (або напрямок руху)

Опубліковано

Це відома проблема картриджів останніх серій лазерників HP та Canon, стосується саме першопрохідних оригінальних картриджів.

Вирішення полягає у процедурі відновлення картриджа: заміні фотобарабана, тонера, можливо, магнітного вала на сумістні неоригінальні.

Термоплівка, яку, як я зрозумів, ти міняв тут ні до чого.

Звернись в нормальну фірму по заправці, вони в курсі проблеми і швидко її вирішать.

Опубліковано

Привіт. Заправляю такі катриджі щодня.

Це дійсно їх проблема.

2-6 перезарядка обов"язково замінити фотобарабан (1505)

Витрусити весь тонер і засипати 1015 або 2015 (static control)

Опціонально змазати магнітний вал (саму серцевину) рідиною для зняття лаку "ноготок" (краще намагнічує тонер)

Звертайся 09926450сорок

п.с. Термоплівка дійсно ні до чого

Опубліковано

Дякую що пояснили,

та за контакти, тепер буду знати до кого звертатися.

Залишилося тільки одне питання - якщо все поміняти, що ви пишете то не буде дешевше нового купити?

Опубліковано

даний принтер укомплектований картриджем Starter і його ресурс орієнтовно 750 копій. після заміни фотобарабана і заправки, яким буде його орієнтовний ресурс - таким же чи все ж як стандартного 1500 копій?

Опубліковано

Ресурс буде приблизно таким же.

Тому що стартовий картридж має значно менший об'єм бункера для тонера та відсіку для "отработки" ніж нормальний.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...