Перейти до змісту

Хімера, блін / Himera, blin

RomanuZ

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ось замутив ще один мульт. :) Заценіть будь-ласка, а то халф мій ніхто щось не заценює ;)

Сюжет в двох словах : Приходить мужик додому з роботи, а тут біля квартири, труп дружини валяється. Він вбиває вбивцю і починає шукати замовника вбивства. Він начинає розслідувати цю справу і знаходить того хто заказав його. А заказав його один дядько Пінгвін, відомий терорист і педофіл. Вламати Пінгвіну пі#ди - це долг нашого головного героя. Але Пінгвін - це не простий урод...

Більш розповідати не буду, щоб не спортити вам задоволення. Мульт звичайно, не Шрек чи Мадагаскар, але - все-таки мульт :D

Пишіть ваші враження і зауваження до мульта.

ftp://ftp.lm.lutsk.ua/Private%20users/Romanuz/Himera.exe

Опубліковано

Тільки попереджую : не тільки сюжет жосткий, але і фільм : присутні навіть сцени розчленения тел... :)

Опубліковано

Дык... Зразу казав - кіно-мясо-мочілово-кромсалово :)

Да який там позитив? У мужика грохнули жінку - він має відімстяти уродам

Опубліковано

я имел ввиду что тебе надо мыслить позитивнее... покуда мало кто догадался бы флэшить на такую тему ... ну ето если ты хош услышать объективную дружескую критику ... если нет ... ну продолжай творить ! в етом жанре тоже есть класные флэхи :) тока советую для большего ефекта приминить упрошенные модельки персонажей ... типа -" палка-палка-огуречек -палучилсо человечек" - ето смотрится более к месту и забавнее ... гдето у мя даже мульт был такой ..

Опубліковано

Ну да, можна і так - і попроще буде і швидше! Кул! Сенкс, чуваче, за нормальну критику і добру пораду. :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...