Перейти до змісту

Де можна почистити форсунки?

crafter

Рекомендовані повідомлення

Де можна почистити форсунки?

Був на глушець в хлопців - вони не можуть, стенд не підходить. в мене форсунка з боковим вприском.

казали на волинь-авто можна попробувати але після того треба міняти масло з фільтром. не хочеться тратитись, масло тільки 5 тис виїздило.

є може в когось контакти. і яка ціна питання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти б марку авто, і двигуна уточнив!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Глушець був в Юри,там де масло масло міняють?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може на пр. Волі навпроти Гранд Волинь, там карбюратор чинив може й форсунку продують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да там де масло міняють. авто форд скорпіо 2.0 16v "96р.в.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробуй заїхати до Юри в гаражах біля 6-го відділу.Не знаю точно чи чистить форсунки-но інжектори робить точно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чув про нього. а як туди добратися? можете тицьнути на гуглмапс?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо мова йде про дизельні форсунки - то знаю майстра в гаражах ДОСАФА.

вул. Лідавська 2 а. Вїзд з вулиці Конякіна, біля заправки АНР.

Павло Іванович, тел. 050677пять868

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 6 місяців потому...

Спробуй заїхати до Юри в гаражах біля 6-го відділу.Не знаю точно чи чистить форсунки-но інжектори робить точно.

хто знає підкажіть будь ласка телефон до цього Юри, дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хто знає підкажіть будь ласка телефон до цього Юри, дякую

Тільки обовязково уточни ціну ремонту, бо чув що дядько немало бере.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

050-150-60-52 це тел до Юри!!!!!!! але краще зразу приїхати!!!

а нащо міняти мастило після чистки паливних форсунок????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

050-150-60-52 це тел до Юри!!!!!!! але краще зразу приїхати!!!

а нащо міняти мастило після чистки паливних форсунок????

Якщо форсункі погано розпиляли- то не весь бензин згоряв, і відповідно попадав у масло...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Де саме на Глушець якісно чистять форсункі 1.3і сенс чі порадьте де ше можна почістити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де саме на Глушець якісно чистять форсункі 1.3і сенс чі порадьте де ше можна почістити

Зараз може бовкну дурницю, то поправте: В бензинових двигунах немає форсунок - там інжектор або карбюратор.

У вашому випадку - інжектор.

В мене був Сенс, скажіть симптоми, може чим поможу. Варіант перший - машина не заводиться або глохне як надавити педаль газу - тоді треба мити інжектор. Варіант другий - плавають обороти на холостому ходу - відношення до інжектора немає ніякого. Треба почистити повітряну заслонку.

Перше бажано зробити на сервісі, напр. Волиньавто або в Женіка на Мамсурова. Друге можна й треба самому зробити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз може бовкну дурницю, то поправте: В бензинових двигунах немає форсунок - там інжектор або карбюратор.

У вашому випадку - інжектор.

В мене був Сенс, скажіть симптоми, може чим поможу. Варіант перший - машина не заводиться або глохне як надавити педаль газу - тоді треба мити інжектор. Варіант другий - плавають обороти на холостому ходу - відношення до інжектора немає ніякого. Треба почистити повітряну заслонку.

Перше бажано зробити на сервісі, напр. Волиньавто або в Женіка на Мамсурова. Друге можна й треба самому зробити.

Так,ти бовкнув дурницю! Фактично все здогадкі і то невірні. Скільки існує систем вприску- скільки і способів діагностики та методик по ремонту.

P.S. В Жені з'вився промивочний стенд?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Троха не в тему,але все ж.Позавчора помив двигун.Машина почала смикатися на низьких оборотах,троїти.Вискочив ЧЕК,після добрячої прогазовки потух.Як зарадити цій халепі?Що може бути і з чого почати?Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скільки існує систем вприску- скільки і способів діагностики та методик по ремонту.

Таки да, був неправ. Погуглив. Двигун типу FSI. Але в Мелітополі ще не навчилися такого "робити".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Троха не в тему,але все ж.Позавчора помив двигун.Машина почала смикатися на низьких оборотах,троїти.Вискочив ЧЕК,після добрячої прогазовки потух.Як зарадити цій халепі?Що може бути і з чого почати?Дякую.

А позвонити- важко?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та щось і не подумав. :) Наберу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А от мені треба почистити дизельні форсунки. Крім Лідавської є ще якісь майстри?

До речі, здається, в Коршовці дизелісти є. Якими вони ремонтами займаються і по цінах як?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, здається, в Коршовці дизелісти є. Якими вони ремонтами займаються і по цінах як?
там Костя є, специ по дизельних двигунах, ціни середні. Я там Вітку робив в Тараса, дуже задоволений.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там Костя є, специ по дизельних двигунах, ціни середні. Я там Вітку робив в Тараса, дуже задоволений.

Вони паливну систему роблять? Цікаво знайти майстрів, щоб в комплексі оглянули двигун, паливну, турбіну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...