Перейти до змісту

vdv0

Рекомендовані повідомлення

Продається пальма:

  • Висота -
  • Діаметр горщика - 60см
  • Вік пальми - ~16p.

Пропозиції в приват

Аргументований торг.

post-15940-0-09178000-1349637527_thumb.j

post-15940-0-51214600-1349637528_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сімейство - пальмові. Батьківщина - Китай, Японія, Бірма.

Одним із представників віялових пальм, вирощуваних в приміщенні, є трахикарпус Форчуна. У кімнатних умовах його висота може скласти 2,5-3 м. Стовбур закінчується пучком віялоподібних листя діаметром до 70-90 см, черешок листа завдовжки до 1 м має шипи. Стовбур пальми покритий бурими волокнами. Квітки зібрані у великі суцвіття жовтого кольору. Цвіте пальма в травні. Плід - чорна ягода завбільшки з вишню. У субтропіках Росії пальма вільно виростає у відкритому грунті, оригінально вписуючись в ландшафтні композиції узбережжя.

Розміщення. Рослина віддає перевагу світле, сонячне місце. Влітку молоду пальму бажано виносити на повітря. Взимку температура в приміщенні, де встановлена ​​пальма, повинна бути 3-5 ° С. Трахикарпус чудово виглядає у великих кімнатах, просторих службових приміщеннях, офісах.

Догляд. Влітку необхідний помірний полив, при цьому кореневий кому завжди повинен бути трохи вологим. Взимку рослину встановлюють в прохолодному приміщенні і поливають зрідка. Підживлюють в період росту (квітень - жовтень) квітковими добривами 2 рази на місяць.

Шкідники і хвороби. Основні шкідники - павутинний кліщ і тля. Якщо в приміщенні надмірно сухе повітря або надлишок вологи, на листках з'являється плямистість, в рідкісних випадках може початися загнивання коренів!

ціна 1000 грн, торг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...