Перейти до змісту

Фірмовий автомобільний підсилювач звуку MAGNAT

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Робочий потужний підсилювач, при стеро сигналі працює по 60 ват на канал, якщо один канал - 120 ват ! Точних характеристик не зайшов, але в основному пишуть, що працює в 2х і 4х Ом але в мене працював і на 8 Ом-них 40 Ватних колонках, не гріється, гучності ДУЖЕ багато, на ньому гучність виставлено завжди на МІНімум і цим він ПРОКАЧУВАВ колонки на всі 100% . Задня панель: - регулятор гучності, вхідний сигнал (2 штекера, на фото видно), Hi Level input (не знаю, що це, не використовував), контакти для колонок (+,-, кріпляться зажимами), ну і кабелі живлення (12В). Передня панель: Індикатор живлення (червоний), і перемикач режимів (Normal або Bridget) Я брав його завжди з собою на відпочинок - колонки, акумулятор, мп3. Не падав, в ремонті не був, використовувався бережно, переносився як і колонки до нього - акуратно! Мені служить близько 2х років, іто на природі ) В загальному майже не працював.. ПРИЧИНА ПРОДАЖУ - у мене два підсилювача, один не використовується, тому продам, кому потрібно! Будуть питання - пишіть!

post-18744-0-53426800-1349598932_thumb.j

Опубліковано

Объявление не в тему ! Напишите цену и модель продаваемого усилителя !

Magnat Classic 120 - 300 грн

і на скільки запобіжник в цьому чюдо підсилювачі?)

який саме? не розумію

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...