Перейти до змісту

Де розглядається протокол ДАІ, якщо водій приписаний в Ківерцівському р-ні

Zeuss

Рекомендовані повідомлення

Власне вилучили у чоловіка документи. А повістка може прийшла а може і ні. Він всерівно за місцем прописки не проживає.

Може хтось знає в якому суді точно розглядають такі справи по даному району. Підозрюю що в Ківерцівському районному, але...

І чи є якісь штатні методи взнати на коли призначений розгляд і суддю. По телефону таку інформацію повідомлять?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відповідно до ст.276 КпАП справи про адміністративні правопорушення розглядаються, як правило, за місцем їх вчинення.

Справа про адміністративне правопорушення розглядається за місцем його вчинення.

Справи про адміністративні правопорушення, передбачені статтями 80, 81, 121 - 126, статтями 128 - 129, частинами першою і другою статті 130, статтею 132, частиною четвертою статті 133 і статтею 139 (коли правопорушення вчинено водієм) цього Кодексу, можуть також розглядатися за місцем обліку транспортних засобів або за місцем проживання порушників.

Справи про адміністративні правопорушення, передбачені статтями 177 і 178 цього Кодексу, розглядаються за місцем їх вчинення або за місцем проживання порушника.

За пянку суд?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З високою ймовірністю, буде розглядати справу суд за місцем проживання порушника.

Суд повинен повідомляти про час та дату розгляду справи - але на практиці це буває дуже рідко. Штатних (процесуально передбачених) методів дізнатися в суді, на коли справа практично немає. Я колись по своїй справі в Луцький міськрайонний суд заздалегідь писав письмове звернення, що на мене мають з Житомирщини прийти матеріали, і щоб мене повідомили про дату та час - фіг там, розглянули без мене. Добре, що хоч розглянули на мою користь.

Найкраще - щотижня намальовуватися в канцелярії, і запитувати, чи не прийшли матеріали. Або когось зацікавити, хто б відразу повідомив, на коли справа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За пянку суд?

Ну не за переїзд же ж/д колії :)

Дякую, навідаюсь в канцелярію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...