Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Люди підскажіть будь ласка з виходом нового аплофона 5 зявилась і нова оська чи варто шити новою прошвою чи не буде лагати

Зараз користуюсь 5,1,1 все задовільняє

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

отвечу максимально кратко :smile3: если используешь джейл, то шить не стоит - потеряешь много твиков, которые еще не доделаны под "шестерку". если все легально и цивильно - шей, некоторое ускорение по сравнению с 5.1.1 присутствует.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Neverlock апарат

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Neverlock апарат

Мова йде не про прив'язку до оператора, а jailbreak

Не знаю, друг каже що батарею стало трішки більше хавати. Я теж поки на 5.1.1, переходити не збираюсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на 5.1.1 как раз переходить стоит :) особенно если аппарат неверлок. практически весь софт, кроме совсем уж древнего и забытого, вылизан и протестирован для этой прошивки. существуют прекрасные кастомные прошивки 5.1.1, например от tt22 и Shurik_A (брать на рутрекере) c хактивацией и кучей софта или наоборот, максимально облегченные.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене влаштовує і "стокова" 5.1.1, якщо чесно =)

Зробив джейл для деякого софту і твіків, і все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого ломати не хочу повністю влаштовує 5,1,1 але просто думаю чи не буде він лагати на цій ОСі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди підскажіть будь ласка з виходом нового аплофона 5 зявилась і нова оська чи варто шити новою прошвою чи не буде лагати

Зараз користуюсь 5,1,1 все задовільняє

якщо апарат лочений, то апгрейд і не варто робити, бо джейлбрейк ще не вийшов і анлок не зробите! хіба що зберегти shsh прошитись на 6-ту версію погратись і назад на 5.1.1... але думаю глюки будуть, бо в мене на 5.1.1 приторможує іноді... +на 3gs між 5.1.1 і 6.0 різниця особо не почуствується (сірі на 3gs не підтримується, карти нові отстой, дизайн можна і через сідію зробити і т.д.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зрозуміло почекаю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Так хлопці, бачу ви в цьому розумієтеся, а тепер(тільки без матюків) допоможіть або зробіть. Оновила ПО з 5,0,1 до 6,0 , оновлення не вийшло і зробила бекап, але після цього потребує активацію. Що робити? Допоможіть будь-ласка=)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не вышло и сделала бекап - как сие понимать? какая сейчас прошивка на телефоне? если 5.0.1, то ставь любую кастомную прошивку с хактивацией, они есть и на рутрекере, и на 4pad.ru. лучше уж 5.1.1 сразу. а если 6.0, то ищи симкарту оператора к которому привязан телефон (если залочен) или просто активируй любой симкартой (если разлочен)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не вышло и сделала бекап - как сие понимать? какая сейчас прошивка на телефоне? если 5.0.1, то ставь любую кастомную прошивку с хактивацией, они есть и на рутрекере, и на 4pad.ru. лучше уж 5.1.1 сразу. а если 6.0, то ищи симкарту оператора к которому привязан телефон (если залочен) или просто активируй любой симкартой (если разлочен)

Обновляло и потом написало, что ПО не установлено, ошибка. Я нажала в айтюнсе восстановить и после этого такая фигня( Через Tinyumbrella получила такие данные

MB715LL/A - 3GS

Instal.Vers. - 6.0

Baseband - 06.15.00 - 6.4_M3GS

ECID(Dec) - 2191525274382

ECID(HEX) - 1FE4115E30E

SER.N. 5K041EP23NP

IMEI 012265007687606

При активации пишет, что нету сим карты на айтюнсе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є таке хороше правило: "работает - не трогай"

а тепер хлопцям, які розбираються, буде свіжий заробіток

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну то хай би вже хтось взявся, а то я без телефону, як без рук(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну то хай би вже хтось взявся, а то я без телефону, як без рук(

Ой ! Ёй! Да что же это Вы так! Модемчик то у Вас Хакнутый 6.15.00 стоит. Теперь повозиться нужно будет. Да и с версией 6.0 данный модем работать не будет. Если бесплатно ни кто не поможет. Сделаю. Вопросы в личку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А если на 6й оси аппарат 4s и залочен на AT&T (с Америки)? Унлок возможен, кроме как обращаться к оффсервису AT&T ?? 3-й айфон тоже с такой же проблемой

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...