Перейти до змісту

шукаю запчастини до Панонія Т5 Panonia Т5

Foxit

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

маю такий апарат, відносно раритет але кільця й поршень вже своє відпрацювали, тому й шукаю не для продажу а для себе бо у відновленому стані це просто шикарніший апарат за своїм виглядом. Можливо у когось є якісь запчастини до нього або ж схожі до яви старушки, у багатьох випадкаж такі апарати стоять у гаражах і нажаль просто пропадають,гниють (((

Тому можливо у когось є запчастини або ж сам мотоцикл, чи у знайомих то телефонуйте або ж дайте знати на форум буду дуже вдячний.. )))))

Опубліковано

в одного дядька по турійській трасі стоїть такий моцик от тіко чи він його продає, тра буде запитати....

Опубліковано

буду дуже вдячний за допомогу ))))

зазвичай, як я стикався, дід каже непродам "бо, буду ше їздити", пройшов час так мотик і стоїть , дід помер, приїхали внучата здали на металолом, або ж в надії що це афігенний раритет непродамо або є за таку баснословну сумму, що сміх та й годі а техніка жива до тих пір поки їздить. кінець.

Опубліковано

"маю такий апарат, відносно раритет але кільця й поршень вже своє відпрацювали..."

Колись в "Советах бывалых" читав статтю - "поршень от Планеты на Паннонию", погугли якшо цікаво. По памяті там розточка циліндра під поршень, виготовлення нової втулки шатуна, бо в них пальці різні, ну і доз.голку в карбі підняти на одну поділку, бо об'єм мотора трохи збільшиться.

Ну і вот ресурс, де можна поспілкуватись з досвідченими Пановодами і найти запчастини - http://forum.jawaold.su/viewforum.php?f=24

• 4 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...