Перейти до змісту

прийму в дар кошеня породистої породи

andy1988

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прийму в дар або куплю не дорого кошеня породистої породи. Розгляну всі варіанти

тел. 0935285026, 0669028634. Андрій

якщо можна то кидайте фото своїх кошенят ))))

Опубліковано

Прийму в дар або куплю не дорого кошеня породистої породи. Розгляну всі варіанти

тел. 0935285026, 0669028634. Андрій

Приятно иметь дело с разбирающимся в вопросе человеком, знающим толк в кошках...

итак:

мадагаскарский сторожевой...

одного готов уступить...

post-345-0-16060100-1348840599_thumb.jpg

Опубліковано

дружина хоче якесь лахмате кошеня

І давно в нас лахмате = породисте?)))

Вже, напевно, кошака, породистішого за цього, не придумаєш)

091012-img_9267.jpg

Опубліковано

до дупи та порода. візьміть в когось з рук лохмате котеня. тут жеш куча тем.

персидські мені наприклад страшні. а ангорські нічим не відрізняються (майже) від звичайних пухнастих непородистих.

породисті не менше линяють ніж звичайні)

якщо брати породу то вже краще британця.

Опубліковано

та дуже хочеться малу потіху а вже жінка хай думає як буде прибирати) доречі за біле кошення потрібно подумати бо чорний колір мій найулюбленіший і речей у мене багато саме чорного коліру )))

так покажіть фото )

А самому подивитися (чи не царское это дело))) )?????

1.

2.

3.(поки без фото)

і ще купа тем...

дуже важко шукати по перше не вмію а подруге немаю змоги я з телефона сиджу )

Опубліковано

Породистість породи котячого кошеняти визначається тим, чи їсть воно масло масляне.

та дуже хочеться малу потіху а вже жінка хай думає як буде прибирати) доречі за біле кошення потрібно подумати бо чорний колір мій найулюбленіший і речей у мене багато саме чорного коліру )))

можу жменю ком насипати )

Опубліковано

Завтра зайдіть на Варшавку, або на Старий ринок. Там віддають у добрі руки гарних царапунів. Можете натрапити на полукровку того ж британця, або інше потішне чудо типу такого.

Опубліковано

є пухнасті, але не породисті.

wAFWFLoHQ0E.jpg

все хочу такого маэте ???

Завтра зайдіть на Варшавку, або на Старий ринок. Там віддають у добрі руки гарних царапунів. Можете натрапити на полукровку того ж британця, або інше потішне чудо типу такого.

ага дуже красива кішка до того щей щаслива трьох мастна ))))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...