Перейти до змісту

Китайський телефон

Назар 1982

Рекомендовані повідомлення

Якшо купувати телефон з китаю, чи буде він працювати в нашій мережі і чи потрібно якось реєструвати серійний номер.

Вирішив собі придбати ZOPO ZP100- тільки незнаю де краще купувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому не у технічний розділ, а у флейм?

По темі: так буде, звісно якщо він нашого стандарту, про реєстрацію вже скільки тем було- скористайся пошуком!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

64-й пост подивись.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://board.lutsk.u...ki/page__st__50 64-й пост подивись.

то я так і непоняв телефон потрібно десь додатково рееструвати чи вставив сімку і звони?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли я чогось не знаю(а всього знати не можна та іне треба) - то йду до знайомих ,яким довіряю, що займаються цим, а тоі вже ВИРІШУЮ щось купувати.

В нас же чомусь частина людей вирішує, що їх найкращі порадники знаходяться на китайських сайтах.

Ну то запитай у них про всі нюанси.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наскільки мені відомо - частотнагляд заморозив проект по відключенню телефонів з імеями в чорному списку. Сам ходив з нокією "сірою", є знайомі, що ходять з "чорними" телефонами. Зареєструвати можна, користуйся пошуком, щоб дізнатися як, проте, на мою думку - нема сенсу напрягатися, поки щось зміниться- зміниш не один телефон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Назар, купувати можеш, наприклад, ось тут або напряму з Китаю.

Нічого додатково реєструвати не потрібно, вставив 2 сімки і вйо дзвонити. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на рахунок списків не парся, в нас ще не скоро почнуть відключати....така вже країна. Але якщо сильно хочеться, то можеш і зареєтрувати.....але воно тобі тРа?....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...