Перейти до змісту

Windows 7 i ULI SATA

Riddleman

Рекомендовані повідомлення

Я поставив Windows 7 на свй комп на жорсткий диск IDE і ніби все гуд, але на сімку не можу проінсталювати драйвер SATA щоб парцювати з SATA вінтом. Материнка ASRock 775Twins-HDTV. На мамці контролер SATA ULI/Ali M1573. Може хтось має драйвер для даного контролера який йде на Windows 7 або знає якісь заговори щоб можна було побігати біля компа з бубном,прошу поділитися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щось не дуже ясно. то ти спочатку поставив вінта IDE, потім поміняв його на вінт SATA? Чи у тебе зараз два разом стоять в системнику??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

взагалі то сімка має сама все зробити, тобто знайти в неті драйвер і установити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щось не дуже ясно. то ти спочатку поставив вінта IDE, потім поміняв його на вінт SATA? Чи у тебе зараз два разом стоять в системнику??

Два вінта стоїть в системнику. IDEшний бачить, а SATA не бачить. Щоб не виникало дурних питань, скажу одразу, вінт робочий. Паралельно стохть ХР і з нею все відмінно працює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з чого робиш висновок що не працює?

права кнопка миші по мому комп"ютеру - управлєніє

шукай управленіє дисками.

Покажи скріншот звідти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з чого робиш висновок що не працює? права кнопка миші по мому комп"ютеру - управлєніє
+1

Може банально "буква диску" не присвоїлася? Га?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Або вінт не розбитий і облсаті вінта не активовані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Або вінт не розбитий і облсаті вінта не активовані.

la20,уважнішe читай, що пише ТС:

Два вінта стоїть в системнику. IDEшний бачить, а SATA не бачить. Щоб не виникало дурних питань, скажу одразу, вінт робочий. Паралельно стохть ХР і з нею все відмінно працює.

ТС, зроби спочатку те, що написав Вампірич...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Невже ніхто з таким не стикався?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Передивіться пост номер 5, зробіть що вас просили

тоді буде конкретно зрозуміло чого у вас не бачиться вінт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось скріни які просили. scrin XP відповідно із ОС Windows XP, a скрін під назвою scrin 7 з ОС Windows 7.

post-9017-0-82691500-1348067691_thumb.jp

post-9017-0-26156600-1348067699_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

мистика какая-то... хотя ULI не поддерживается в Windows 7. Разве что попробовать дрова от висты тута

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мистика какая-то... хотя ULI не поддерживается в Windows 7. Разве что попробовать дрова от висты тута

Пробував, вони то ставляться, але ОС видає повідомлення шо драйвера стоять неправильно або на материнській платі нема такого SATA контролера.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо не вийде знайти драйвер, то тут навряд чи хто чим допоможе.

А там не мона включити контролер сата в режим сумісності чи щось таке, може, так побачить?

Взагалі, якщо чесно, я б поставив ХР на той вінт, а решту продав би і купив на виручені гроші пива, а решту — в заначку.) Це, на мою думку, найоптимальніший варіант використання даного заліза.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

Нарешті витанцював з бубном і здобув необхідні драйвера.

Можливо комусь знадобляться драйвера для контролера SATA M1573 для Windows 7, тому вирішив викласти тут.

ULi SATA Controller (M1573) for Windows 7 x32.rar

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

здобув необхідні драйвера.

Де? Де саме?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значить діло було так :0158:

Я всановив черговий сатовський драйвер вже не пам'ятаю звідки скачаний. Система знов вкотре видала повідомлення, що дані драйвера не підходять, або такого контролера на даному компі не існує. Але через деякий час Windows 7 видала повідомлення, що дані драйвера можна обновити, ну я й дозволив їх обновити і після перезавантаження О ЧУДО вінда перестала матюкатись і побачила вінчестер SATA. Чисто для ескперименту я витягнув ці драйвера з вінди і переставив вінду вже на HDD SATA, підсунувши їх під час установки.

Ось так з'явились ці драйвера мутанти які дали другий шанс моїй материнській платі :0013:

От і все

:0040:

Так шо шановні, танцюйте з бубном, і рано чи пізно увас шось витанцюється.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...