Перейти до змісту

Продам lenovo G560e (потрібно замінити матрицю)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

1000 грн. терміново треба гроші!!

http://aukro.ua/leno...2602326813.html

Потрібно замінити матрицю (450-550 грн.) все інше повністю працююче!

Экран 15.6" (1366x768) LED HD

Процессор Intel Pentium Dual Core T4500 (2.3 ГГц)

RAM 2 ГБ

HDD 320 ГБ

Intel GMA 4500MHD

DVD+/-RW

LAN / Wi-Fi / веб-камера / DOS / 2.7 кг

Опубліковано

Коли мануфактуред? Клава ціла? При яких обставинах пошкоджена матриця?

Та там більше всого що сіли на матрицю)))

Опубліковано

ASGAIROS, сьогодні зранку з Вами була домовленість про повернення ноутбука. Навіщо переключили телефон у режим автовідповідача??? Думаєте що вас не найдуть???

Опубліковано

народ пацан кинув з ноутом хтось знає як його можна найти?

в скайпі більш непоявляєця

Опубліковано

А можна детальніше?

Опубліковано

на аукро в нього ще один лот

http://aukro.ua/listing/user.php?us_id=26221458

можеш спробувати виманити на зустріч

Опубліковано

А шо його виманювать? ) На аукро купуэш оту выдяху ы тобы на пошту приходлять всы його координати - телефон ы адреса )

логічно і майже 100%

Опубліковано

А шо його виманювать? ) На аукро купуэш оту выдяху ы тобы на пошту приходлять всы його координати - телефон ы адреса )

логічно і майже 100%

Все правильно, але я впевнений що і він тут читає ваші пости. Ви ж бачили як він легко закрив свій аукціон на аукро, хоча там за той ноут давали вже 1150 грн. тому такі ідеі потрібно було озвучити в приват.

Хоча хто його знає?

Опубліковано

ASGAIROS, сьогодні зранку з Вами була домовленість про повернення ноутбука. Навіщо переключили телефон у режим автовідповідача??? Думаєте що вас не найдуть???

що з ноутом (окрім матриці) не так?

Опубліковано

Я його не тестував. і взагалі випадково попав в цю історію.

Купував його ZheNik (він мій сусід) і в той самий день пізно ввечері прийшов і сказав що ноут на зовнішній монітор картинки не виводить. Крім цього, при тестах вінта виявлено беди. При включенні ноута, засвічується екран але так як він побитий но не видно чи є картинка чи ні. Далі вінт починає працювати, але система скоріше за все не завантажується. більше він його не тестував.

Зараз ZheNik в Польщі, з ТС була домовленість про повернення ноута, але він на зустріч не прийшов.

Опубліковано

Звяжись з адмінами АУКРО та кинь їм ссилку на цю тему. Думаю вони також зацікавлені в порядності лотів що пропонуються у них? І підкажуть де його шукать, так як на АУКРО при реєстрації приходить лист на реальну адресу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...