Перейти до змісту

Протест.

shvezigor

Рекомендовані повідомлення

Запитання до адмінів сайту.

Навіщо форум якщо не можна відкрито і вільно спілкуватись ? Як так просто можна взяти і закрити тему "

Хто що думає за Ігоря Палицю?". Яка то реклама ? Може це ви вже продались .

Яка може бути демократія в державі, коли навіть в інтернеті людина яка має більші права, хоче обмежити їх іншим, чи трактувати що правда а що ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 83
  • Створено
  • Остання відповідь

І до чого це ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І до чого це ?

Графічне вираження можливої відповіді <_<

p.s. якщо щось не подобається - завжди є кнопка "Жалоба"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І до чого це ?

Графічне вираження можливої відповіді <_<

І як її розуміти ? типу ти за чи проти таких дій ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Типу "Харош постити ху*ню", "тема - кал" або "АМ\КГ"

Дякуйте, що є вільний доступ в інтернет і форум без запрошень <_<

Хочеться демократії? Готові нести кримінальну відповідальність за наклеп на форумі? В Європі таке практикується ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочеться демократії? Готові нести кримінальну відповідальність за наклеп на форумі? В Європі таке практикується ^_^

Тобто ти вважаєш це нормально коли так просто беруть закривають тему яка популярна ? там реклами я ніякої не бачив, це була анти реклама а точніше правда. А як я бачу правду в нас ніхто не любить, навіть в інтернеті. Тому і живемо як ти кажеш в калі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та вода там у ступі, перетирають одно й то саме гуано.не много демократія потіряла від закриття той теми

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто там наклеп ввів ? як на мене там дуже багато правди. Просто в нас звикли на біле казати чорне. І ні за що я не маю дякувати, я оплачую.

та вода там у ступі, перетирають одно й то саме гуано.не много демократія потіряла від закриття той теми

Ну а для чого тоді форум взагалі ?? Він і для того є щоб люди писали і сиділи тут. А сидять значить дивляться реклама, а реклама це гроші. То в чому то проблема тоді ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС, так создай свой форум,раскрути его на должный уровень, и там хоть тотальную анархию твори, пиши сам, и публикуй писание других без всяких вопросов и запретов.Це ж Интернет!!!

а тут ты в гостях, и ещё фыркаешь?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ні за що я не маю дякувати, я оплачую.

О, совьєт юньйон із аттакінг!

Що ж ви на даному форумі оплачуєте-то? ^_^

нєнєнє, потрібно добиться правди, щось тута нечисто раз закривають таку популярну тему про обговорення одного кандидата

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС, так создай свой форум,раскрути его на должный уровень, и там хоть тотальную анархию твори, пиши сам, и публикуй писание других без всяких вопросов и запретов.Це ж Интернет!!!

а тут ты в гостях, и ещё фыркаешь?

Писати фігню і правду це різні речі. І ніхто не каже про анархію, анархії там не було.

І ні за що я не маю дякувати, я оплачую.

О, совьєт юньйон із аттакінг!

Що ж ви на даному форумі оплачуєте-то? ^_^

Я мав на увазі доступ в інтернет це по перше. А те що я і інші сидять це рейтинги а рейтинги це реклама і гроші. Так що не треба тут мені розказувати, що мені хтось послугу робить що я зайшов сюди.

нєнєнє, потрібно добиться правди, щось тута нечисто раз закривають таку популярну тему про обговорення одного кандидата

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повторюсь вдруге і востаннє: щось не подобається - кнопка "Жалоба"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повторюсь вдруге і востаннє: щось не подобається - кнопка "Жалоба"

Хто не подобається ? Я висловлю свою думку. І повторюють форуми для цього і існують. Якщо вони для чогось іншого то поясни для чого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пояснюю я.Якщо до мене в квартиру зайшов непроханий гість,і розпочав не цікаву для мене розмову,я його трішки послухаю,потім витурю за двері.Я зробив все правильно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пояснюю я.Якщо до мене в квартиру зайшов непроханий гість,і розпочав не цікаву для мене розмову,я його трішки послухаю,потім витурю за двері.Я зробив все правильно?

Почекай, а ми що в когось на приватній території ? Чи цей форум тільки для вибраних людей ? . Я до тебе в квартиру не заходить, бо в такому разі це не правильно та там маєш повне право. Форум для того і є, якщо адмінам не подобається тема то хай там висловлять свою думку або знищать повідомлення в яке не відповідає правилам.

Я просто не розумію де там реклама була ? Це називається говорити на чорне біло, І Повторю у нас в державі скрізь таке.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почекай, а ми що в когось на приватній території ?
нє, ля, форум - державний. )
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почекай, а ми що в когось на приватній території ?
нє, ля, форум - державний. )

А тобто ти підтверджуєш, мої слова що форум для вибраних людей, це типу закрита держава. І якщо ти щось не те скажеш то тебе на палю ) да ? Це демократїя по Українськи ??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При чому тут демократія?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При чому тут демократія?

В прямому смислі при чому. При тому що обмежують права, ті в кого їх є більше в тій чи іншій сфері в тому чи іншому місці от причому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чуєш, кіпєшний, це приватний ресурс. типу чужа квартира. і ти собі пи..диш поки хазяїну не обридне і він не скаже: тіхаясказаліліятіхасказал!. ну хулі не ясно, шо ти як малєнькій

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Запитання до адмінів сайту.

Навіщо форум якщо не можна відкрито і вільно спілкуватись ? Як так просто можна взяти і закрити тему "

Хто що думає за Ігоря Палицю?". Яка то реклама ? Може це ви вже продались .

Яка може бути демократія в державі, коли навіть в інтернеті людина яка має більші права, хоче обмежити їх іншим, чи трактувати що правда а що ні.

Підтримую! Відновіть тему!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чуєш, кіпєшний, це приватний ресурс. типу чужа квартира. і ти собі пи..диш поки хазяїну не обридне і він не скаже: тіхаясказаліліятіхасказал!. ну хулі не ясно, шо ти як малєнькій

Ооо, ось такі коменти як твій треба видаляти, бо ти вживаєш не цензурну лексику. І ти мені не хазяіїн. І що не ясно ? Я висловлю свою думку, що тобі не подобається ?.

Поясни мені для чого форум ?? дай чітку відповідь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...