Jump to content

Тестування пам'яті Сервера

Recommended Posts

Posted

І так. Є Сервер Supermicro із встановленою на ньому Microsoft Windows Server 2008 R2 (R2 означає, що він ЛИШЕ x64).

Є на ньому 32 Гіга ОЗУ. ЕСС.

Потрібно було прогнати Сервер аля Стрес-тест. Запустив утилітку S&M. Дыйшовши до теста пам'яті - викинуло вікно з помилкою. (загружу вінду - викладу).

Всі тести (всі ядра процесора, БЖ, Відео і т.д.) - проходять. Затик був на пам'яті. (правда перед тим ще програмуліна при загрузці матюкнулася на "не можу загрузити драйвер").

Запустив memtest86+ v4.20.

І от уже майже 90 годин тесту - майже 12 проходів - жодної помилки! Але цікава особливість - показує утилітка лише 1 проц і 2 планки пам'яті, хоча пам'ять бачить ВСЮ.

Ще варіанти підкажіть чим потестити, чи домтатньо обмежитися тим, що є?

post-118-0-88244000-1345445300_thumb.png

Posted

Можна ще Prime95 поганяти, хоча думаю, що можна обмежитися тим, що є.

memtest86+ бачить і перевіряє всю пам'ять, хоча SPD показує лише по двом планкам. Збоїв немає, все гаразд. Виліт S&M може бути пов'язаний з отим "не можу загрузити драйвер".

Posted

Я так і думав, хіба ж Вінда 2008 64біт віддасть ВСЕ керуванняпамяттю програмі? :)

Posted

І не тільки ОЗУ.

С_енд_М - потужна утиліта - яка не перевіряє пам'ять - а заставляє її працювати на повну катушку ! Як і проц, відео та БЖ.

Posted

sm стара як світ,незнаю що вона ше там перевіряє.а про бж це взагалі окрема тема

Posted

Cooler, обговорення утилітки не тут. Але вона свою роботу робить. Як і мемтест, вікторія і т.п.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Create New...