Перейти до змісту

Заблокували sim карту

Рекомендовані повідомлення

За умовами мого тарифного плану срок дії sim картки рівний двом місяцям від моменту останнього поповнення рахунку на 40грн. Чесно кажучи я про це забув. І от сьогодні прокинувшись - згадав) Мою sim карту успішно заблоковано. Вранці мережа була, тобто я міг зайти в меню за номером *111#. Зараз навіть мережі немає, пише "Немає покриття". Sim карту вставляв в різні телефони, мережа теж відсутня, тобто проблема 100% в сімці.

Оскільки я з таким фарсом справи ніколи немав, створив тему. Допоможіть добрі люди, які дії спричинять розблокування того куска пластику ? І чому в мене пропала мережа ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Гаряча лінія" оператора або центри сервісного обслуговування тобі в поміч.

К.О.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Була така ботва не так давно і у мене, йди в Київстар той що за Wine Time, купляєш там скретч карту на 40 грн, просиш у них, щоб твій номер прибрали зі стоп-списку і за 40 хвилин сімка зареєструється в мережі, поповниш кодом картки, автоматом спишеться десь 17-18 грн за розблок...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Опубліковано · Приховав Davids, 16 Серпня, 2012 в 13:44 - питання улагоджено)
Приховав Davids, 16 Серпня, 2012 в 13:44 - питання улагоджено)
йди в Київстар той що за Wine Time

На Київській біля зефіру ?

Посилання на коментар

На Радянську (Лесі Українки)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

йди в Київстар той що за Wine Time

На Київській біля зефіру ?

впринципі там теж можливо. але коли я ходив туди, то з матюками пішов в центр напроти вопаку(зазначено вище). бо там одні тормоза працюють.

ще можуть останні 5 найчастіше набрані номери. (так при згубі роблять) - можливо і тут пригодиться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніяких останніх набраних\отриманих не питали. Продиктував свій номер - працівник побачив його стан - онлайн.

Далі розповіді - бла бла бла згідно вашого тарифного плану, ви повинні.....обов"язковий платіж 40 і вище грн (і це при умові що є щоденна абонплата 1,59 грн), ех, Київстар радує стабільним звязком, проте ціни....

...Антимонопольний комітет досі ніяк не може нагнути монополістів ринку, оператори для галочки підкрутять вниз ціну на одному-двох тарифних планах, зате качають мільйони на інших...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за відповіді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене сьогодні також діджус заблокували. Хоча за умовами мого тарифу БОМБА обовязкових поповнень типу "на 40 грн одним платежем" не потрібно-гроші на рахунку для щоденної абонплати на сьогодні були. Пішов у Центр обслуговування, сказали що служба безпеки заблокувала-причини не вказали. Написав письмовий запит-сказали мають передзвонити колись. залишив мтс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...