Перейти до змісту

підскажіть який провайдер підключає інтернет по області без телефонної лінії?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

підскажіть який провайдер підключає інтернет по області без телефонної лінії?

а саме в с.Буяни перед Торчином потрібний інтернет...хто що може підсказати, порадити.

.швидкість хочаб не менше 1мб\с. пробували інтертелеком :0156: змовчу.

також через 3g модем від лайфа...теж не то...

P.S. знаю візор по радіо точці підключає, на сайті пише що 95 відсотків волинської області покриття..

мабудь наше село в інших 5 %)

Опубліковано

інтертелеком вроді норм ганяє....як коли буває і до 3 мб витягує а інколи вісне сильно то десь 200кб

С.Забороль

Опубліковано

пробували інтертелеком :0156: змовчу.

А ви не стримуйтесь, може легше стане. Хоча навряд, бо інакше як кривими руками або розкатаною губою я це назвати наразі не можу. 2 км до чи не найменш завантаженої БС на Волині - що треба людям для щастя??? Це там вас щось незадовільняє, де при піковому навантаженні на каналі сидить максимум 10 чоловік??? Єдине виправдання - це якщо ви випадково користувались не Ev-DO, а 1х - але хто ж вам тоді лікар??? І навіщо тоді плюватись?

P.S. Вибачаюсь, якщо може нагрубив, але в деяких випадках, хоч і можна було б промовчати, зробити цього не вдається. Я розумію, що в ІТ є чимало проблемних ділянок, але плюватись на інет в Буянах - це вже просто верх наглості

про швидкість я нічого не казав! вона досить не погана. я про тарифні плани. дуже дорого.. якщо швидко то ліміт, якщо безліміт то повільно...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...