Перейти до змісту

Zeron Beats - Thoughts of yesterday


Bit

Рекомендовані повідомлення

Beatmaking: Zeron Beats

Для всіх, хто небайдужий до української хіп-хоп музики, впевнений, ця стаття буде цікавою. Сьогодні наша мова піде про талановиту особу, бітмейкера з західної України, Zeron Beats.

Ще в 2009 році в маленькому містечку Берегово мало хто мав уявлення про хіп-хоп, деякі місцеві МС тільки починали свій рух. Небагато людей знали про них, але одним з цих небагатьох був Василь Яцканич (Зерон).

«В той час в мене був синтезатор початкового рівня Yamaha PSR R-300. Багато можливостей в нього не було, але я використовував усе, на що він був здатний». Оскільки я чув про місцевих МС, мене зацікавив хіп-хоп. Перший рік все йшло дуже важко, але з часом все почало ставати на свої місця, я почав робити хіп-хоп мінуса і намагався їх комусь продати. Пройшов ще деякий час і я познайомився з одним із місцевим МС, це був Миромен. Навесні 2011 року ми вирішили зробити спільний альбом під назвою «Коннект», тоді в альбом мало входити 4 МС і один бітмейкер. Хоча з часом все змінилось, ідея альбому залишилась незмінною. Паралельно з цим я робив біти, продавав їх, співпрацював з різними виконавцями, і хоча я цікавився різними музичними стилями, мій інтерес до хіп-хопу не зникав. взимку я озброївся звуковою картою Creative SB Audigy 2 ZS та MIDI-контролером AKAI MPK49, без якого зараз не уявляю написання своїх робіт. Нове обладнання значно вплинуло на темп та якість написання музики.

Наразі альбом «Коннект» на підході, але поки робота над ним не закінчилась, хочу представити свій інструментальний альбом під назвою «Thoughts of yesterday»! «Хіп-хоп це не просто широкі штани або бейсбольна кепка – це культура, це музика, це стиль життя». Прослуховуючи треки з альбому ви зрозумієте, що хіп-хоп живий! «Thoughts of yesterday» буде цікавий не тільки справжнім поціновувачам хіп-хоп культури, а й тим, хто просто любить відкинутись на дивані та послухати хорошої інструментальної музики.

post-3082-0-34764900-1343858498_thumb.jp

post-3082-0-12851100-1343858511_thumb.jp

В альбом входять 8 треків :

1.Thoughts of yesterday

2.With you

3.Found

4.Looking for a reason

5.Beats moments

6.Take me

7.Rainbows in my mind

8.Careless whisper

Приємного прослуховування!

Семплер: http://soundcloud.co...ats-thoughts-of

Також прослухати можна тут: http://vk.com/wall97564743_3489

Особлива подяка:

Миромен – дизайн

SWAGLIFE.com.ua-інформаційна підтримка

Коментарі, будь-ласка, сюди: http://swaglife.com.ua/?p=598

P.S. Від себе додам, що це лаунджовий інструментальний альбом від справді достойного українського бітмейкера. Просто посидіти і не в напряг покачати головою в такт. Ссилка на скачування буде як тільки Зерон перезаллє альбом на обмінники. Дякую за увагу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...