Перейти до змісту

ЧС - 2014

Michaylo

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Бразильці з такою грою далеко не заїдуть.

Погоджуюсь, забув написати вище. Не в обіду Хорватам, але дай ну трохи сильнішу команду... були б більші в них проблеми

Опубліковано

Як на мене хорвати награли мінімум на нічию. шкода їх. гру зламав цей пенальті, якого не було. правильно сказав коментатор - пенальті "по-японськи")) Ну нічого, це футбол, буває і таке. А взагалі у хорватів симпатична команда, вони мені сподобались)), вдало зіграють з мексикою і камеруном - вийдуть з групи. Чекаєм нової порції матчів, особливо іспанія-нідерланди - окраса дня) ну і перші посиденьки до третьої години ночі))) :0044:

Опубліковано

Друзі!! а як ви боретеся з сонливісттю, бо я вчора вже під кінець матчу ледь-ледь не заснув.Особисто я замітив, що не потрібно наїдатися на ніч,бо відразу морити починає. Ось вчора в перерві перекусив і в другому таймі очі почали зліпатися,а йолкі-палки це тільки початок, ще цілий місяць так мучитися!! нєєє треба щось робить, от ви як дивитеся? Думаю самі знаїте.чим цікавіший матч. тим менше хочеться спати,але всетаки?

Опубліковано

Друзі!! а як ви боретеся з сонливісттю,

Сємкі+пиво

В дванадцять ночі пивко!!02bcf44b5898ef640fb4d5fb07763640.gif"]02bcf44b5898ef640fb4d5fb07763640.gif да і ще коли на другий день за руль,шось троха не то)),а сємкі таки да, поплювать можна.

Опубліковано

коли на другий день за руль

Можна й нульовку.

В дванадцять ночі пивко!!

Тоді просто сємкі, але зранку заліпати всеодно будеш

Опубліковано

Пусть Украина и не попала на Чемпионат Мира по футболу, зато мы знаем команды, за которые будут болеть украинцы.

Бельгия, Алжир и Южная Корея. ))))

scontentaf_9077671_12536669.jpg

Опубліковано

А склад в Бельгії ще той!!!!

Бельгійці на мундіалі зіграють в одній групі з Росією, Алжиром та Кореєю

Головний тренер збірної Бельгії Марк Вільмотс назвав 23 футболістів, який виступатимуть на ЧС-2014.

Воротарі: Тібо Куртуа ("Атлетіко ", Іспанія), Симон Міньоле ("Ліверпуль" , Англія), Саммі Боссют ("Зюлте-Варегем").

Захисники: Тобі Алдервейрелд ("Ат летіко", Іспанія), Даніель ван Бюйтен ("Баварія", Німечч ина), Венсан Компані ("Манчес тер Сіті", Англія), Ян Фертонген ("Тоттенхем", Англія ), Томас Вермален ("Арсенал" , Англія), Ніколас Ломбертс ("Зеніт", Росія), Лоран Сіман ("Стандард"), Ентоні Ванден Борре ("Андерлехт").

Півзахисники: Еден Азар ("Челсі", Англі я), Аксель Вітсель ("Зеніт", Росія), Маруан Феллаїні, Аднан Янузай (обидва - "Манчестер Юнайтед", Англія), Стівен Дефур ("П орту", Португалія), Мусса Дембеле , Насер Шадлі (обидва - "Тоттенхем", Англія), Кевін де Брюйне ("Вольфсбург", Німеччина), Дивок Орігі ("Лілль", Франція).

Нападники: Ромелу Лукаку, Кевін Міральяс (обидва - "Евертон", Англія), Дріс Мертенс ("Наполі", Італія).

Опубліковано

Ви знаєте? хм... я так собі задумався, шоча я писав що в мене фаворитів не має, але ось здається знайшов команду за яку буду "фанатіти" Бельгія!!!!

1) Грає проти раши )))

2) З Європи.

3) Класний склад.

Опубліковано

Нє, народ, ну з таким складом!!! Ну як за них не вболівати!!! Ви здогадаєтесь про кого я. Що не говоріть, була, є і ще трохи буде їхня ера:

Воротарі: Ікер Касільяс ("Реал"), Пепе Рейна ("Наполі", Італія), Давид де Хеа ("Манчестер Юнайтед", Англія).

Захисники: Сесар Аспілікуета ("Челсі", Англія), Жерар Піке, Хорді Альба (обидва - "Барселона"), Серхіо Рамос, ("Реал"), Хаві Мартінес ("Баварія", Німеччина), Рауль Альбіоль ("Наполі"), Хуанфран ("Атлетико").

Півзахисники: Серхіо Бускетс, Хаві, Сеск Фабрегас, Андрес Іньєста (усі - "Барселона"), Хабі Алонсо ("Реал"), Коке ("Атлетико"), Давид Сільва ("Манчестер Сіті", Англія), Санті Касорла ("Арсенал", Англія).

Нападники: Педро ("Барселона"), Хуан Мата ("Манчестер Юнайтед"), Давид Вілья ("Атлетико"), Фернадо Торрес ("Челсі"), Дієгу Коста ("Атлетико").

Опубліковано

Нє, народ, ну з таким складом!!! Ну як за них не вболівати!!! Ви здогадаєтесь про кого я. Що не говоріть, була, є і ще трохи буде їхня ера:

Воротарі: Ікер Касільяс ("Реал"), Пепе Рейна ("Наполі", Італія), Давид де Хеа ("Манчестер Юнайтед", Англія).

Захисники: Сесар Аспілікуета ("Челсі", Англія), Жерар Піке, Хорді Альба (обидва - "Барселона"), Серхіо Рамос, ("Реал"), Хаві Мартінес ("Баварія", Німеччина), Рауль Альбіоль ("Наполі"), Хуанфран ("Атлетико").

Півзахисники: Серхіо Бускетс, Хаві, Сеск Фабрегас, Андрес Іньєста (усі - "Барселона"), Хабі Алонсо ("Реал"), Коке ("Атлетико"), Давид Сільва ("Манчестер Сіті", Англія), Санті Касорла ("Арсенал", Англія).

Нападники: Педро ("Барселона"), Хуан Мата ("Манчестер Юнайтед"), Давид Вілья ("Атлетико"), Фернадо Торрес ("Челсі"), Дієгу Коста ("Атлетико").

Да вже надоїли твої Іспанці )))))))) хватить з них. ))) Бельгія!! Бельгія!!

А нє, троха не так, сьогодні Нідерланди вперед!!!

Опубліковано

Щось поки мені не подобається футбол грандів, виключення Хорватія в першому таймі (30 хвилин).

Спишемо на акліматизацію і, можливо, мандраж.

Опубліковано

перший гол-красава на ЧС Єее!!

До речі друже(ну як що так?)-це я тобі зараз поставлю "+" щоб було красиво"300".

PS: Нідерланди вперед!!!!

Ван Персі красиво віддячив іспанцям за "намальований" пенальті.

Мав би змогу поставив би 10 "+" )))

Опубліковано

Мені одному здалося, що під час матчу Мексика-Камерун співали хіт "Хутін-Пуйло"? :rolleyes:

Мда, а В.Персі поки забив найгарнішого гола. Не гол, а канхветка!!!

Опубліковано

Мені одному здалося, що під час матчу Мексика-Камерун співали хіт "Хутін-Пуйло"? :rolleyes:

Не знаю, ще їздив по справах і не дивився((. А що це було дійсно? ану хто в курсах!!До речі є ролик в Ютубі де мексиканці співають це,"забийте".

Опубліковано

І мені почулось пару секунд... (подумав, що просто задовбався на роботі)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...