Перейти до змісту

Вибори в Верховну Раду - 2012

kudrom

515 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

я видел и вижу все процессы, которые касаются выборов, начиная от монтирования кабинок и светильников, и заканчивая тем, когда на стол вываливаются из избирательных урн пачки бюллетеней

І які твої враження?

Опубліковано

Помню выборы 2006 в парламент, то було чудо :0159:

Избирательная комиссия бегала ко мне что бы распечатать списки, это вам не шас, видеокамеры и прочая лабуда.... таки да... были тогда времена :)

у них ни бумаги нет, ни ручек, ни членов... (с членами, кстати, и сейчас проблема )..

А сколько лулзов я словил, когда в ворде срабатывала автозамена слов, где вместо фамилии, допустим, Коробейников, выскакакивало Воробейников, а фамилий то много, за всеми не уследишь, а шкандали бальшие.... :0155:

Опубліковано

Ещё помню, когда ко мне прискакал дедок, перед самими выборами, и мне в лицо чуть ли не плевал словами, что я продался США ... а дело всё в том, что компьютеры, за которые я отвечаю, были закуплены по выигранному гранту, который замутило Посольство США в Украине, ну и , соответственно, была размещена символика обеих стран... а он как бык на красное, :0155:

А у меня три флажка на столе стоят.. Украины ..США и Волыни.... :)

img1374.jpg

Чому я вирішив не голосувати ? а впадло..

Опубліковано

Слухай, а з твоїх "спогадів" могла б вийти не погана стаття на тему "Вибори і виборці: погляд бібліотекаря". :) В майбутньому наші внуки мали б що почитати. Шо маєш фігньою страдати описав би це. Запропонував би після виборів на якийсь сайт. Можливо б опублікували. А ні - то десь сюди закинув би. Було б цікаво.

Опубліковано
. Шо маєш фігньою страдати описав би це. Запропонував би після виборів на якийсь сайт. Можливо б опублікували. А ні - то десь сюди закинув би. Було б цікаво.

Мне уже больше года назад, вроде, предлагали в твитере зарегицца.... но я противник социальных сетей, поэтому сижу только тут :)

Опубліковано

Так я не про те. Можна було б написати статтю і запропонувати її якомусь волинському сайту. Соціальні мережі тут нідочого.

Опубліковано

Какому н*х сайту нужны мои воспоминания о выборах ? :) тем более специфические, зачем? кому надо, сами всё увидят и узнают...

я тутачки планирую с этой недели опять на местном ТВ рассказать об умном.... не пропустите :0152:

Но речь будет не о выборах, а о более нужных вещах...:)

Опубліковано

Какому н*х сайту нужны мои воспоминания о выборах ?

Ну не скажи, не скажи ... Якщо все правильно подати, гарно оформити могло б вийти не погане чтиво. Це якраз те, чого не хватає нашим історикам та соціальним психологам... Ну а про що на ТВ будеш розповідати? Знову будеш вчити безпеці в Інтернеті?

Опубліковано

А хз, что я там буду говорить, всё будет как всегда, экспромтом, но тематика точно будет об инете и детях..., а по поводу чтива.... я имею честь быть лично знакомым со многими известными писателями, поэтами, драматургами не только областного масштаба, но и побольше, поэтому никаких статей и публикаций от меня не будет.Так будет лучше всем :)

Опубліковано

не знаю чи постив хто...

цікава стаття http://argumentua.co...lannye-kozachki

постили вже... по Недужку краще б вникнули, перш ніж писати "Без сомнений, патриот"

Опубліковано
Мовляв, якщо при підрахунку голосів йдуть бюлетені з позначкою навпроти № 20 (номер Партії регіонів - авт.) і серед них трапляється інший бюлетень, наприклад за № 19 (номер ВО «Батьківщина» - авт.), то останній слід теж класти до бюлетенів за ПР. За таке нічого члену комісії не буде, адже це вважатиметься як технічна помилка, - пояснював Башкаленко.

Ну подумаєш, помилився на циферку... "- Да, гдэ-то так - сэм-восэм..."

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...