Перейти до змісту

Потрібен ромонт ноутбука HP 625

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ноут майже робочий) грузиться , працює, але:

не роблять ЮСБ порти, не бачиться ВАЙ-ФАЙ, і ЕКСПРЕС КАРТИ теж не бачаться. вебка теж мабуть не робить

(мабуть вилітає міст)

Цікавить ціна за ремонт.

якщо хто в цьому шарить і думає що може (якісно) відремонтувати, дзвоніть сюди: 097 сім сім 396 57

Опубліковано

Я шарю. Можу відремонтувати. Дати гарантію (письмову).

В вашому випадку треба міняти південний міст. В залежності від вартості запчастини, ціна буде від 800 до 1000грн.

Опубліковано

но ремонт может и не помочь :(

лучше доложить 1.5тис и купить новое с гарантией (и на современных внутренностях)

+ старый ноут продать по частям

Опубліковано

ну, якщо поріг і справді 800-1000гр то мушу погодитись із паном Zevs_Isver

лучше доложить 1.5тис и купить новое с гарантией (и на современных внутренностях)

+ старый ноут продать по частям

Опубліковано

Чет я не пойму, в чем трабл, чтоб попробовать отремонтировать? Тем более, что будет гарантия. Хотя хозяин барин конечно.

Но, если микросхема стоит, скажем 500-600грн, то никто Вам ее за 100-200 ставить не будет, ибо нужно еще и иметь на чем ставить. Отсюда и цены.

З.Ы. Зевс, а ты оказывается интригант... Не думал... Разочаровал :(

Опубліковано

p.s. я понимаю что ремонты твой хлеб,

но вкладывать 1к в весчь которая новая стоит 2.5к что бы получить б\у ремонированую весть пусть даже с гарантией на "пол года" - переводняк, ИМХО

Опубліковано

p.s. я понимаю что ремонты твой хлеб,

но вкладывать 1к в весчь которая новая стоит 2.5к что бы получить б\у ремонированую весть пусть даже с гарантией на "пол года" - переводняк, ИМХО

сам так зробив. взяв нового за 2600 леново и не парюсь

Опубліковано

Ей, шановні, тут не форум!

Ціну ремонту я почув. за пропозиції ДЯКУЮ.

У моєму випадку ремонт недоцільний, враховуючи його вартість.

Тему видаляйте.

Опубліковано

Пишіть у ЛС якщо зацікавить, можу запропнувати ціну 500-600 грн, також з гарантіею на ІЧ станції ик-650про, чіпи встановлюємо тільки нові

Опубліковано

Пишіть у ЛС якщо зацікавить, можу запропнувати ціну 500-600 грн, також з гарантіею на ІЧ станції ик-650про, чіпи встановлюємо тільки нові

Де знаходитесь?

Опубліковано

Не вірю.

Чиста математика:

ІК-650 Про вартує від 5К долярів, у повній комплектації (нормальний термостіл, димовловлювач і т.п.) тобто 40тис. грн.

Середня ціна нового чіпа для сучасного ноута - тих же 400-500грн (а є і по 700). Ставити чіп за 100грн чи менше? Здорова людина такого не буде робити, бо та станція себе ніколи не окупить, а ще ж і гарантію тре дати....

Хіба шо станцію купили "дяді", а сервісники просто собі бавляться, не задумуючись над рентабельністю... Тоді да... Всі проблеми лягають на плечі "дяді"...

З.І, Нікого не хочу образити, просто прикинув рентабельність процесу...

Опубліковано

Не вірю.

Чиста математика:

ІК-650 Про вартує від 5К долярів, у повній комплектації (нормальний термостіл, димовловлювач і т.п.) тобто 40тис. грн.

Середня ціна нового чіпа для сучасного ноута - тих же 400-500грн (а є і по 700). Ставити чіп за 100грн чи менше? Здорова людина такого не буде робити, бо та станція себе ніколи не окупить, а ще ж і гарантію тре дати....

Хіба шо станцію купили "дяді", а сервісники просто собі бавляться, не задумуючись над рентабельністю... Тоді да... Всі проблеми лягають на плечі "дяді"...

З.І, Нікого не хочу образити, просто прикинув рентабельність процесу...

Значить у мене хороший дядя :0003:

На скільки мені відомо у Вас обладнання трохи іншого гатунку

Опубліковано

Своє обладнання я робив сам і воно працює саме так, як треба мені. Відсоток браку зведений майже до мінімуму.

З.І. Давайте припинимо нікому непотрібну полеміку. Бо не обладнання роибть майстра, а навпаки. При відсутності досвіду, прямих рук і розуміння процесу, навіть Ерсою за 100К $ мона плати палити )

Опубліковано

Полеміку починав не я, та гроші мої тут рахувати за мене не потрібно, я запропонував людині свої послуги та ціну, а вже вирішувати тільки йому ремонтувати чи ні,

• 1 рік потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...