ko5teg Опубліковано 24 Липня, 2012 в 08:25 #1 Опубліковано 24 Липня, 2012 в 08:25 сабж.Треба купити такій апарат, шоб міг працювати з двома телефонними лініями!Panasonic KX-TG8288 (двухлінійний) знятий з виробництва...але може в когось завалявся непотрібний...З.І.також розгляну інші варіанти радіотелефонів які можуть працювати з двома телефонними лініями!контакти:мило: alld1e(собака)hotmail.comскайп: ko5tegМобіла: 066 461 три2 три4
lion1106 Опубліковано 24 Липня, 2012 в 16:18 #2 Опубліковано 24 Липня, 2012 в 16:18 Маю Panasonic KX TES-824, можу продати. сабж.Треба купити такій апарат, шоб міг працювати з двома телефонними лініями!Panasonic KX-TG8288 (двухлінійний) знятий з виробництва...але може в когось завалявся непотрібний...З.І.також розгляну інші варіанти радіотелефонів які можуть працювати з двома телефонними лініями!контакти:мило: alld1e(собака)hotmail.comскайп: ko5tegМобіла: 066 461 три2 три4
Basil Опубліковано 25 Липня, 2012 в 05:38 #3 Опубліковано 25 Липня, 2012 в 05:38 Маю Panasonic KX TES-824, можу продати.Скіко? яка комплектація?Треба купити такій апарат, шоб міг працювати з двома телефонними лініями!Panasonic KX-TG8288 (двухлінійний) знятий з виробництва...але може в когось завалявся непотрібний...З.І.також розгляну інші варіанти радіотелефонів які можуть працювати з двома телефонними лініями!+1 теж шукаю щось подібне...пропозиції прошу до привату або сюди
ko5teg Опубліковано 25 Липня, 2012 в 07:58 Автор #4 Опубліковано 25 Липня, 2012 в 07:58 нажаль, атска мені не дуже підходитьпоясню...в нас є атс з декількома номерами і є один номер, така собі спєцсвязь, так от мені треба шоб це все разом правцювало в одній трубці так би мовити..(не хочу просто ставити другу атску, хоча поки шо це єдиний вихід)все ж таки надіюсь купити той довбаний панасонік (або його аналог для ринку росії 8286)можливо хтось знає якісь аналоги тому панасоніку (будь який інший виробник техніки) єдина умова, радіотрубка з базою (по якій теж можна було б говорити) або шось з двома і більше трубками...) я вже навіть подумую про 2 дект бази які б працювали з однією трубкою... теоретично це може працювати також ...Маю Panasonic KX TES-824, можу продати.Скіко? яка комплектація?Треба купити такій апарат, шоб міг працювати з двома телефонними лініями!Panasonic KX-TG8288 (двухлінійний) знятий з виробництва...але може в когось завалявся непотрібний...З.І.також розгляну інші варіанти радіотелефонів які можуть працювати з двома телефонними лініями!+1 теж шукаю щось подібне...пропозиції прошу до привату або сюдия б на вашому місці ше глянув в сторону Д-Лінк міні АТок... (не можу лінканути поки шо я з планшету зайшов... дуже не зручно, пізніше зайду з компа кіну пару ссилок в приват)вони поідеї трохі дешевші і є такі які працюють від двох до Н номерів...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.