Перейти до змісту

Godskitchen Львів

Davids

Рекомендовані повідомлення

Armin van Buuren у Львові!

Godskitchen – це всесвітньо відомий британський фестиваль танцювальної музики з десятирічною історією. Він успішно проводиться в десятках міст на всіх континентах планети! Godskitchen завжди проводиться у закритих приміщеннях і має різні концепти (оформлення сцени та візуальних перформансів).

Наразі відомо, що до Львова приїде Godskitchen Fusion. Світова прем’єра цього концепту з шаленим успіхом відбулася минулого року в Києві. Аудіо-візуальна ідея поєднує в єдине ціле музику, відео-мистецство та безліч різноманітних спецефектів.

Пропоную послугу для фанів і просто любителів Armin van Buuren і музики вцілому. Ближчий місяць буду жити у Львові, тому можу без перешкодно купити квиток\ки на це дійство. Відповідно зберегти його і передати Вам коли будете у Львові. Або іншим способом. До того ж допоможу інформацією про транспорт у Львові і логістичною інформацією ))

ПЕРВИННІ ЦІНИ:

Лише перші 1000 квитків:

FAN ZONE - 199 грн.

VIP ZONE - 349 грн.

http://armin.lviv.ua/tickets.php

Кого що цікавить - пишіть )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотів їхати на Godskitchen у Львів, але коли побачив лайн-ап, розчарувався.

Слухав Арміна на ASOT550 в Києві. Це був найгірший виступ серед інших учасників.

Не крутив своїх хітів і тому грав як звичайний "сірий, невідомий" DJ. Середнячковий транс.

От через Арміна і не поїду в Львів на Godskitchen. А так хотілось.. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Хотів їхати на Godskitchen у Львів, але коли побачив лайн-ап, розчарувався.

Слухав Арміна на ASOT550 в Києві. Це був найгірший виступ серед інших учасників.

Не крутив своїх хітів і тому грав як звичайний "сірий, невідомий" DJ. Середнячковий транс.

От через Арміна і не поїду в Львів на Godskitchen. А так хотілось.. :)

А ми взагалі, після 3-го арміновського треку пішли собі спокійно готовитись до Шульца) так і просиділи 2 години)

Доречі сам думав їхати, але не хочу на Арміна, а заради Том Фола одного їхати не хочеться(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...