Перейти до змісту

треба ДОПОМОГА - поплавав в воді

crafter

Рекомендовані повідомлення

Співчуваю Тарас, наверно краще сервіс, бо як писали вище ше можуть "накрутити" за те шо ти накрутиш...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Співчуваю Тарас, наверно краще сервіс, бо як писали вище ше можуть "накрутити" за те шо ти накрутиш...

в обід буду знати як і шо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І по-третє, хочеш мені довести?! - пропливи зі своїм "нижнім фільтром" калюжу
jack74, Ти за надто великої про себе думки, щоб тобі тут щось хтось доводив.

І навчись нарешті не тільки читати а ще і осмислювати прочитане:

Якщо під то шансів знайти воду в колекторі менше.

я не занадто великої думки про себе, я говорю з досвіду і з практики, а не з теорії та фантазій.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

забрали воду з циліндрів і т.п., іскра є, мотор крутить але не заводиться.

діло в компресії 1 циліндр - 12, 2й - 7, 3й-7, 4й-4 (норма 10-12). після прокрутки стартером компресія збільшується. отже є шанси на спасіння)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Масла рідкого по 10 грамів в циліндри .

Двигун хоч хапає ?

Компресію міряли --- вприск не вимикали ? Наприклад , відключенням датчика колінвала ?

Якщо ні , то в останньому ціліндрі компресія буде менша , бо банзин з форсунок змиє масляну плівку і буде менша компресія . Масло допоможе , тільки не переборщіть з ним . =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Масла рідкого по 10 грамів в циліндри .

Двигун хоч хапає ?

Компресію міряли --- вприск не вимикали ? Наприклад , відключенням датчика колінвала ?

Якщо ні , то в останньому ціліндрі компресія буде менша , бо банзин з форсунок змиє масляну плівку і буде менша компресія . Масло допоможе , тільки не переборщіть з ним . =)

вийняли розыбрали мотор - загнуло 1 шатун.

тому був би вдячний почути телефони шротів.(крім обарова)

авто форд скорпіо мк2, 96р.в., 2.0 бенз 16кл.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це попав ти . Легким переляком не відбувся . Жаль

Відразу головку нехай зроблять і перевірять на тріщини , на всяк випадок .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знайшли тріщину на випускному колекторі але вона вже давно була каже. плюс до того всього цеп приводна гуляє як на велосипеді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на шротах навряд чи шатуни окремо купиш (а треба саме всі шатуни, бо навряд чи той один, який тобі повезе знайти, підійде саме до твоїх по групі)

скільки вже потратився? А в скільки ще виллється....

може варто прикинути і купити цілий двигун з-за бугра...

Я б саме так зробив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на шротах навряд чи шатуни окремо купиш (а треба саме всі шатуни, бо навряд чи той один, який тобі повезе знайти, підійде саме до твоїх по групі)

:_09: Взагалі то такі запчастини нові купуються, і шатуна одного можна поміняти, звісно якщо інші гут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шатун -150грн + дорога в рівне +таксі = 250грн (а в луцьку на замовлення пропонували за 500 б\в)

прокладка головки - 140

уплотнитель для інших прокладок - 65грн

успокоїтєль цепі верхній - 65, нижній 160

натяжитєль цепі - 220

ролік рємня 80грн

воздушний фільтр 76грн

лампи ближнього світла 1шт - 20грн

габарити - 10грн

сигнал (старий десь відірвало) - 80грн

.і т.д.. вже й не памятаю точно.

вобщем майстер казав шо добре шо втопив, бо в моторі там де була цепь все потрощене було. тиждень-два-три чи місяць і вона б й_бнула 100%. +ще треба підварити випускний колектор бо зявилась тріщина.

тому грубо кажучи через то шо я втопив її я потратився тільки на сам шатун.

там в пацанів було 4 шатуна разом з поршнями, циферки буковки скрізь різні були, але підійшло. самий чистий вибрав))

на запчастини пішло 1200грн+робота 1500грн.

ще залишилось питання по маслу. я на ньому виїздив після заміни до 1000км. чи варто його міняти? його гарно відстояли, води вроді не наблюдається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

новий двигун 400-550 долл. але з зняттям установкою відповідно дорожче буде. та й в мене цей двигун наїздив всього 230 тис. він в ідеальному стані. якби не цей шатун

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще залишилось питання по маслу. я на ньому виїздив після заміни до 1000км. чи варто його міняти? його гарно відстояли, води вроді не наблюдається.
мо краще пєрєбздєть?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Масло під заміну однозначно .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:_09: Взагалі то такі запчастини нові купуються, і шатуна одного можна поміняти, звісно якщо інші гут

шатун не зношується, його можна й на шроті купувати. Аби він був дійсно нормальний.
...

і чому ж так однозначно? Що з ним сталось?

ТС - заливай назад і не парся. Звичайно, якщо воно якісне купувалося (ти ж марки мастила не вказав)... А якщо заливав якесь там Лотос, чи нонейм - то нема там за чим шкодувати, виливай його нафіг і купуй хороше. На цьому не треба економити. Мастило - це кров двигуна.

там в пацанів було 4 шатуна разом з поршнями, циферки буковки скрізь різні були, але підійшло. самий чистий вибрав))

Щось я не зрозумів... Ти САМ його вибирав? Не майстер? Тоді можна поцікавитись, а як саме "підійшло"? По чистоті? Я ж писав, ВСІ шатуни повинні бути ОДНІЄЇ групи! Якщо ти всунеш в свій двигун шатун з іншої групи, то розбалансуєш його! Казати, ЩО буде далі?

Тепер по витратах...

на запчастини пішло 1200грн+робота 1500грн...

Це вже 330-340 баксів. І це далеко ще не все, повір. Шатун зігнуло, а клапани всі цілі?... Під запитанням....

Гарний движок можна взяти за 400, привезений з-за кордону. При цьому в тебе лишається ЩЕ ОДИН твій на запчастини, чи на продаж по запчастинах...

Діло, звичайно, хазяйське... Кожен вирішує сам...

До речі, ти писав про тріщину в колекторі... Колектор, зазвичай, з чавуну, а тому звичайною зваркою так просто не звариш, тільки змарнуєш. Бо начебто зварив, а воно буде тріскати поруч, біля самої зварки. Тому наперед за зварщиком уточни, чи він точно розуміє, ЩО робить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС - заливай назад і не парся. Звичайно, якщо воно якісне купувалося (ти ж марки мастила не вказав)... А якщо заливав якесь там Лотос, чи нонейм - то нема там за чим шкодувати, виливай його нафіг і купуй хороше. На цьому не треба економити. Мастило - це кров двигуна.

В даному випадку, на мою думку, більш характерно те що на майбутнє у моторі ТС, у звязку із купанням, буде не масло а емульсія( незалежно від бренду масла) :) Так що підтримаю Миколу - міняй!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шатун не зношується, його можна й на шроті купувати. Аби він був дійсно нормальний.
...

і чому ж так однозначно? Що з ним сталось?

Щось я не зрозумів... Ти САМ його вибирав? Не майстер? Тоді можна поцікавитись, а як саме "підійшло"? По чистоті? Я ж писав, ВСІ шатуни повинні бути ОДНІЄЇ групи! Якщо ти всунеш в свій двигун шатун з іншої групи, то розбалансуєш його! Казати, ЩО буде далі?

Тепер по витратах...

на запчастини пішло 1200грн+робота 1500грн...

Це вже 330-340 баксів. І це далеко ще не все, повір.

Гарний движок можна взяти за 400, привезений з-за кордону. При цьому в тебе лишається ЩЕ ОДИН твій на запчастини, чи на продаж по запчастинах...

Діло, звичайно, хазяйське... Кожен вирішує сам...

До речі, ти писав про тріщину в колекторі... Колектор, зазвичай, з чавуну, а тому звичайною зваркою так просто не звариш, тільки змарнуєш. Бо начебто зварив, а воно буде тріскати поруч, біля самої зварки. Тому наперед за зварщиком уточни, чи він точно розуміє, ЩО робить.

ну да сам вибирав, майстер переміряв сказав ок.

а шо може бути?

залишилось ролік поміняти, клапанну кришку надіти і масло залити.

в понеділок будем пробувати завести.

по консистенції і кольору масло нормальне. марку непамятаю але з дорожчих брав. 10в-40

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...

В даному випадку, на мою думку, більш характерно те що на майбутнє у моторі ТС, у звязку із купанням, буде не масло а емульсія( незалежно від бренду масла) :) Так що підтримаю Миколу - міняй!

не зрозумів твоєї думки... Про яку емульсію ти пишеш?

Маєш на увазі воду в мастилі, чи як? Якщо так, то їй там нема звідки було взятись.

...

Щось я не зрозумів... Ти САМ його вибирав? Не майстер? Тоді можна поцікавитись, а як саме "підійшло"? ...

ну да сам вибирав, майстер переміряв сказав ок.

а шо може бути?...

Я не пам'ятаю точно, як саме в твоєму двигуні групуються шатуни, але в інших групуються і по вазі, і по розміру під палець... ну але якщо майстер переміряв, то інша справа.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маєш на увазі воду в мастилі, чи як? Якщо так, то їй там нема звідки було взятись.

Тобі видніше :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б замінив і не випробовував долю. Але це, звичайно, твоя справа.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поставили мотор, почистили форсунки, залили те саме масло + 0,5л нового. покатався - машина тепер ганяэ добре, чуствуэться 100кыловат. але виявив тєчь масла між коробкою і мотором((( знімаєм коробку(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...