DERK Опубліковано 15 Липня, 2012 в 09:56 #1 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 09:56 Є не робочий телефон (принаймні він не вмикається). Впав у воду, в києві в сервісному центрі сказали що деталі надто окислились і нічого не можна зробити.що порадите робити?є вся макулатура, гарнітура, юсб і зарядка.
VeliXXX Опубліковано 15 Липня, 2012 в 14:14 #2 Опубліковано 15 Липня, 2012 в 14:14 Який був характер купання телефона? Як довго знаходився у воді?
DERK Опубліковано 16 Липня, 2012 в 08:54 Автор #3 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 08:54 впав в чехлі на половону занурився в воду і був в воді десь 5 хвилин
VeliXXX Опубліковано 16 Липня, 2012 в 09:28 #4 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 09:28 впав в чехлі на половону занурився в воду і був в воді десь 5 хвилинКоли телефон дістали з води, акумулятор вийняли одразу? Чи ще намагались ввімкнути?
DarkMonk Опубліковано 16 Липня, 2012 в 09:46 #5 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 09:46 Є не робочий телефон (принаймні він не вмикається). Впав у воду, в києві в сервісному центрі сказали що деталі надто окислились і нічого не можна зробити.що порадите робити?є вся макулатура, гарнітура, юсб і зарядка. То что есть вся МАКУЛАТУРА, гарнитура и зарядка - это конечно существенно меняет суть вопроса. Думаю данные причендалы весьма облегчат решение Вашего вопроса, хотя и к Вашей проблеме ни какого отношения не имеют (они ведь с Вашим телефоном я так полагаю не были 5 минут под водой). И в чём суть вопроса я так и не понял.Вы хотите его отремонтировать или продать на запчасти?
DERK Опубліковано 16 Липня, 2012 в 12:10 Автор #6 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 12:10 впав в чехлі на половону занурився в воду і був в воді десь 5 хвилинКоли телефон дістали з води, акумулятор вийняли одразу? Чи ще намагались ввімкнути?акамулятор вийняли відразу і не пробували вмикатиЄ не робочий телефон (принаймні він не вмикається). Впав у воду, в києві в сервісному центрі сказали що деталі надто окислились і нічого не можна зробити.що порадите робити?є вся макулатура, гарнітура, юсб і зарядка.То что есть вся МАКУЛАТУРА, гарнитура и зарядка - это конечно существенно меняет суть вопроса. Думаю данные причендалы весьма облегчат решение Вашего вопроса, хотя и к Вашей проблеме ни какого отношения не имеют (они ведь с Вашим телефоном я так полагаю не были 5 минут под водой). И в чём суть вопроса я так и не понял.Вы хотите его отремонтировать или продать на запчасти?в тому й проблема, що я не знаю що з ним поки робитиякщо ремонт не можливий або досить дорогий, то телефон відправиться на запчастинипро макулатуру і т.д. я написав відразу на випадок того, якщо прийдеться продавати телефон щоб не було зайвих питань
VeliXXX Опубліковано 16 Липня, 2012 в 12:26 #7 Опубліковано 16 Липня, 2012 в 12:26 Отже, якщо акумулятор був одразу вилучений, то мікросхеми навряд чи закоротили, швидше окислились деякі контакти або необхідно відновити доріжки. Раджу звернутись до звичайного майстра (не в С.Ц.), можу порекомендувати одного мого знайомого майстра, який знається на телефонах Nokia. Аналогічна проблема була в друга, тільки в нього 6300, то доводилось відновлювати доріжки. Принаймні вартість ремонту не перевищить вартість самого апарату.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.