Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Продам ці колонки з пультом в новому стані за 450 грн хто купить той не плжаліє звучання в них того варте! 0664044395

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Причина продажу? Чому так дешево як для колонок у новому стані?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

причина перехыд на щось мочніше тіпа S 90 кому дешево можна дати більше!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фото

ще

візьму на пробу, якщо не хриплять куплю

Бронь!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фото

ще

візьму на пробу, якщо не хриплять куплю

Бронь!

развод!! не ведіться!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завтра буду в луцьку можу підвести кому треба! Пишіть або дзвоніть хто забере завтра то 430! Колонки супер!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sanver те, що я не зміг продати тобі приставку не означає, що ти можеш засирати мої теми! Те що ти ставиш в резерв, а потім через тиждень звязуєшся це твої проблеми якийсь неадекватний покупець!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sanver те, що я не зміг продати тобі приставку не означає, що ти можеш засирати мої теми! Те що ти ставиш в резерв, а потім через тиждень звязуєшся це твої проблеми якийсь неадекватний покупець!

я забирав би 100% - во,на те і залишав свої дані, так як не міг з тобою звязатися, а відмазки що у тебе там глюки зі звязком - лише відмазка!! а те що тобі начхати на резерви - давно зрозуміло!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З ким із людей я не мав справу, всі залишались раді, а ти херню мнеш! Закрили цю тему з тобою!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ладно, сорі, просто обідно трошки було, от і наговорив, да все норм, почекаю - може у тебе щось зявиться що я просив, замьотано!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ладно, сорі, просто обідно трошки було, от і наговорив, да все норм, почекаю - може у тебе щось зявиться що я просив, замьотано!

дійсно ти неправий, якщо людина живе не в луцьку то його можна поняти, ось приставку мені передав автобусом, а гроші я йому перевів на картку і ніхто нікого не надурив! і гадити в кожній з тем топікстаратера тобі ніхто не давав права!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дійсно ти неправий, якщо людина живе не в луцьку то його можна поняти, ось приставку мені передав автобусом, а гроші я йому перевів на картку і ніхто нікого не надурив! і гадити в кожній з тем топікстаратера тобі ніхто не давав права!

я згідний, спасибі))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я згідний, спасибі))))

і я згідниц - сорі)) :0151:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

развод!! не ведіться!

ха, і це хто б казав!

Хлопче, ти радій, що тут http://board.lutsk.u...__p__1052640494 я скромно виразилась і не описувала які істерики з соплями ти мені в аську влаштовував. Треба спочатку на себе подивитись.

п.с. вибачте, що трохи не по темі, але для мене Sanver брехлива істеричка.

п.с.с. надіюсь, коментарів не буде. (писати нехорошого більше не хочеться)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продам ці колонки з пультом в новому стані за 450 грн хто купить той не плжаліє звучання в них того варте! 0664044395

скільки їм від моменту купівлі ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Десь 3-4 міс!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоді має бути гарантія. від кого вона і на який термін?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доків нажаль немає! Купувалось в ентері!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...