Перейти до змісту

Планшет Aurora II (Два ядра) (1,5Ghz/1GB/16GB) в наличии

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ще трохи є, думаю ще до кінця наступного тижня хватить.

поки не буду возити - невигідно, в Китаї ціну тримають, а тут впала. невигідно, да й у них вихідні намічаються так що нескоро

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

чохли вже є.

+ є аврора 2 легке б/у - а точніше прийшла з невеличкою подряпиною на спинці і в коробці від Ельфа 2.

1 x Ainol Novo 7 Aurora II

1 x Зарядка

1 x Наушники

1 x USB – mini USB

1 х HDMIx miniHDMI

1 х OTG кабель

1 х защитная пленка

Ціна 1050 грн - без торга.

Опубліковано

Привіт,

Треба планшет на 7 або 9 дюймів , і щоб вньому був джсм модуль.

З нормальним дисплеєм ( може щось схоже на супер амулет від самсунга) на пласмаса а загартоване скло.

Опубліковано

Зараз виходять Ainol Novo Hero, Hero II. Це якраз те що треба. Не плануєте таких завезти? Бо не хочеться розбиратись як з Китаю замовляти, якісь валютні рахунки відкривати і т.д.

Опубліковано

akakiy, ці планшети тільки показали як анонс. Тобто реально в продажі вони з"являться не раніше ніж в слідуючому місяці. А може і пізніше. От тоді і будете замовляти.

Опубліковано

Ainol Novo Hero or Hero II - як тільки буде можливість купити, я замовлю. Можна і під замовлення тоді гроші наперед і буде трохи дешевше.

Треба планшет на 7 або 9 дюймів , і що б в ньому був джсм модуль. - з дорогих з GSM нічого не возив, брав тільки http://aukro.ua/planshet-mid-a10-vstroennyj-3g-gsm-v-nalichii-i2605998975.html та http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=304936. але там не скло і вони далеко не з топових. А8Т брав собі, то на сімку попробував раз-другий дзвонити і поняв, що таку лопату тримати незручно. Вставив ОГО мобільний, і просто де немає вай-фая тягне він.

Планшет повинен бути планшетом, а телефон-телефоном. Якщо просто з 3 Г то китайці рекомендують http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=295598

З нормальним дисплеєм ( може щось схоже на супер амулет від самсунга) на пласмаса а загартоване скло. - багато в чому пишуть скло, а на ютюбі є відео як царапають і виявляється що пластмаса (хоча досить якісна пластмаса).

Опубліковано

Доброго дня. Цікавить планшет, основні вимоги - щоб у нього були: GSM модуль, Wi-Fi, діагональ +/- 10"( Мультитач). Що можете запропонувати?

Опубліковано

9-10 дюймових з GSM я не зустрічав і в моїх постачальників немає. Найдете таку модель, дайте знати, попитаю чи можна її купити.

з GSM пропонують

FreeLander PD10 3G Version

Bluetooth,Wifi,GPS,3G,Webcams,Multi Touch,HDMI,G Sensor,Camera,Phone Call - але я його ще не возив

1 гіг опери/8гіг вбудованої

Опубліковано

як будь в продажі, то скажу. але тільки коли будуть на складі в постачальників, а то знаю приклади коли роблять попередні замовлення, платять гроші а потім по місяцю -два чекають.

А що б по людськи, то почекайте, хай трохи люди їх покупують, а тоді читанент в 4 ПДА що про них думають, а до того часу топова ціна впаде, і буде все гуд.

Опубліковано

Хочу ще запитати, а ваш постачальник випадково не торгує такими апаратами Lenovo IdeaCentre A520, B340, B345

може можна у нього під гарантію оплати замовити? Тільки їх продаж має розпочатися з 26 жовтня, з моменту початку реалізації Win8.

Опубліковано

ніяких планшетів типу самсунг, леново, іпод в китайців немає, - вони немають права ними торгувати.

Опубліковано

ніяких планшетів типу самсунг, леново, іпод в китайців немає, - вони немають права ними торгувати.

Ну те що я спитав, то не планшет, а моноблок. Просто здалося, що маете можливість і щось серьйзніше запропонувати. :) Ну а Lenovo - це китайська фірма, і всю свою продукцію виготовляють саме в Китаї. Вони викупили IBM, якщо вам це про щось говорить! :)

Опубліковано

айфони теж в китаї кліпають і апарати типу гугл нексус теж, але їх самі китайці не продають.за тими ж айфонами в Китаї теж черги бувають. щось з крутого можу запропонувати zp900 десь 315 доларів якщо під замовлення. Але скажу чесно, не пробував телефони возити, хоча в одного з моїх китайських постачальників клієнт з України щомісяця на 50тис дол телефонів купує.

Опубліковано

айфони теж в китаї кліпають і апарати типу гугл нексус теж, але їх самі китайці не продають.за тими ж айфонами в Китаї теж черги бувають. щось з крутого можу запропонувати zp900 десь 315 доларів якщо під замовлення. Але скажу чесно, не пробував телефони возити, хоча в одного з моїх китайських постачальників клієнт з України щомісяця на 50тис дол телефонів купує.

а не закруто ви zp900 продаєте? йому ціна 250 $ з безкоштовною доставкою

упс, це трішки інша модель

Опубліковано

то ви якусь хрень найшли а не zp900.

http://www.aliexpres..._617392680.html - ось нормальна комполектація. І я за товар під замовлення більше 20 доларів ніразу не ліпив. Як то кажуть, гроші дуууууже треба, але й совість треба мати. В мене є два нормальних перевірених постачальника, на продукт, який мене цікавить я в обох питаю ціну, вибираю де дешевше і кажу вам накидаючи не більше 20 у.о., я якщо щось дешеве, то й того менше. А ви собі можете купувати, де хочете, за посередницькі послуги менше ніхто не бере.

Опубліковано

зараз в наявності є флейм - http://board.lutsk.u...entry1052697382

Арора що продавав, поїхала наложеним платежем на східну Україну, якщо заберуть, то аврор більше не буде. якщо когось цікавитимуть, то лише під замовлення.

Опубліковано

така як і зараз. 1550 грн за таку комплектацію як вище написаного. Якщо з чохлом до нього + 50 грн

Опубліковано
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

в мене якийсь глюк, половину постів не видно - хтось хотів Hero - http://www.aliexpress.com/item/Pre-sell-Ainol-NOVO-10-Hero-Tablet-pc-Android-4-1-Jelly-Bean-Cortex-A9-1/668720482.html. в мого постачальника є в наявності, під замовлення 205 дол. За базову комплектацію без HDMI, чохла та захисної полівки. Якщо з цим то + 10 дол, але за якість чохла не відповідаю, зазвичай новий девайс, то до нього ніякого толкового чохла не буде.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...