Перейти до змісту

Шпилька з різьбою

igor_k

Рекомендовані повідомлення

Потрібні 2 шпильки діаметром 15 - 20 мм з кроком різьби 1-1,5 мм. Метал повинен бути твердим - прості будівельні з ринку не підходять. Можливо хтось підкаже, де такі можна купити в Луцьку. Говорили що десь на кихвській є хороший магазин на дану тематиеу - хто знає підкажіть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на львівську їхати комфорт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Київській - напроти Автосалону - через дорогу , як до лазні йти - є магазин де є різні болти , шпильки , гайки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Київській - напроти Автосалону - через дорогу , як до лазні йти - є магазин де є різні болти , шпильки , гайки

Був на Київсвькій - немає. У всіх з сирця, а він м"який і швидко зношується. Вони для того, щоб раз закрутити і все, а в мене вона буде завжди в роботі.

Як на львівську їхати комфорт

Немає того, що потрібно.

Потрібні 2 шпильки діаметром 15 - 20 мм з кроком різьби 1-1,5 мм. Метал повинен бути твердим - прості будівельні з ринку не підходять. Можливо хтось підкаже, де такі можна купити в Луцьку. Говорили що десь на кихвській є хороший магазин на дану тематиеу - хто знає підкажіть.

Головне довжина - 1-1,2 метра.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вам треба шпильку,яка буде по механічних властивостях відповідати класу міцності болтів 8.8 і вище.Такі деталі здебільшого виготовляють для конкретних машин і механізмів.В магазинах,зазвичай, продаються метизи загального призначення з класом міцності від 3.6 до 6.8 вироблені у кращому випадку зі сталі 20(Ст20).Для даної шпильки потрібна сталь 30,35х,40х,65Г і гартування готового виробу до твердості 33-36НRC або і чуть більше.Треба шукати де зроблять,ну або може пощастить знайти таку готову

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вам треба шпильку,яка буде по механічних властивостях відповідати класу міцності болтів 8.8 і вище.Такі деталі здебільшого виготовляють для конкретних машин і механізмів.В магазинах,зазвичай, продаються метизи загального призначення з класом міцності від 3.6 до 6.8 вироблені у кращому випадку зі сталі 20(Ст20).Для даної шпильки потрібна сталь 30,35х,40х,65Г і гартування готового виробу до твердості 33-36НRC або і чуть більше.Треба шукати де зроблять,ну або може пощастить знайти таку готову

Розкрию тему ширше... Я надумав зробити собі станок ЧПУ. Зібрав всі необхідні матеріали крім ходових гвинтів на осі х і у, та крокових двигунів. Спочатку думав зробити чпу просто для фрезировки. Але передумав і вирішив зробити більш універсальний, що може виконувати наприклад різьбу по дереву чи алюмінію. Залишилось знайти ходові гвинти. Коли будуть вони в мене, буду замовляти шаговикі для них. З відповідним кроком і потужністю. Замовляти двигуни і контролер буду на "єбей" - значно дешевше ніж в Україні. А от гвинти з відти з доставкою - як збитий літак, Тому прошу сильно-сильно, хто може допомогти з цим питанням відпишіть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чи є тут токар, що може виточити тарапецевидну різьбу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема закрита, замовив в Івано-Франківську.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...