Перейти до змісту

Здорове харчування для вас та вашої родини. Бактеріальні закваски VIVO

Asbarik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
a9f4e6d8d881.jpgПропоную бактеріальні закваски VIVO для приготування кисломочних продуктів у домашніх умовах. Дуже корисна штука, нормалізує травлення при різноманітних захворюваннях шлунково-кишкового тракту, відновлює мікрофлору при дисбактеріозах, та і просто це дуже смачно, і в порівняння не стає ні один куплений йогут тому що зроблений вдома. Дуже корисно маленьким дітям. Мій племінник з 7-ми місяців їсть ці йогурти, вони йому трошки наладили травлення, бо він мав проблеми. В асортименті є, йогурт, біфівіт, сімбілакт, віталакт, ацидолакт, стрептосан, сир, кефір, сметана та квас. Якщо хочете детальну інформацію про ці продукти, заходьте на офіційний сайт (достатньо в гуглі вбити слово закваски). Придбати їх ви можете за адресою вул. К.Савури 44, або замовляйте по телефону (095)874-07-93 Віктор. В наявності є всі сертифікати на кожен виріб окремо. При замовленні однієї упаковочки (10 флаконів) безкоштовна доставка по Луцьку. Ціна всіх виробів 9 грн. за флакон(0,5 гр. на 1л. молока), окрім сімбілакта, який коштує 11 грн. за флакон (бо містить найбільшу концентрацію бактерій)
Опубліковано

А можна замовити не упаковку, а наприклад, 5 біфівіту і 5 йогурту.

Без проблем, і з доставкою)

Опубліковано

В Просто-маркеті по 8 грн за 1шт

Знижуйте ціну будем брати.

А ще я вчора бачив на пр. Волі по 7.50 за штуку, тільки от термін придатності там вже вийшов...

Опубліковано

А скільки вони зберігаються? Якщо замовити доставку - вони мені не спортяться?

Термін придатності при температурі 2-8 градусів пів року, а при від'ємній (тобто в морозильній камері) до 12 місяців. При такій жарі як зараз на вулиці вони можуть витримати до 10 днів, тому за пів години які я потрачу щоб вийняти їх з морозильної камери, та доставити до вас вони не зіпсуються...)

Опубліковано

Купувала там упаковки (4 флакони) по 28-32 грн. Отже, 7-8 грн флакон

У ТС ціни явно завищені

Опубліковано

Знижуйте ціну будем брати.

А ще я вчора бачив на пр. Волі по 7.50 за штуку, тільки от термін придатності там вже вийшов...

підскажіть де це так продають?

Опубліковано

мав на увазі прострочені за 7.50 :)

пр. Волі 17а, якщо хочете зайдіть подивіться. не хочу нікому робити антирекламу, але факт є факт

Опубліковано

Сьогодні постараюсь подивитись по тих точках які ви мені повідомили, подивлюсь чи все там так як ви пишите і можливо дійсно буде потреба переглянути ціни. Але те що бачив я, в Луцьку на 4-х токах, то ціни починаються від 9.50 грн.

Опубліковано

Ще точка є, Сільпо називається :)

Ціни десь 30-34 грн. за 4 штуки, великий вибір, з термінами все в порядку.

Опубліковано

Вчора, на центральному вході в парк була проведена дегустація продукції. Я думаю всі залишились задоволені так як багато хто скуштувавши йогурт, одразу придбав декілька заквасочок собі...) Дякую всім хто підійшов, поцікавився, і вибачаюсь що не попередив шановних луцьк-бордерів. І щодо цін: все по 8 грн., Сімбілакт - 10 грн.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...