Микола Тарасенко Опубліковано 14 Червня, 2012 в 20:09 #1 Опубліковано 14 Червня, 2012 в 20:09 2 дні намагаюсь обновитись до версії 4.3 і нічого не виходить. На айподі зроблений джейлбрейк. Що порадите, товарісчі?
Jl6owa Опубліковано 14 Червня, 2012 в 20:53 #2 Опубліковано 14 Червня, 2012 в 20:53 Якщо на апараті немає SSH від 4.3 то нічого не вийде.SSH можна глянути в Cydia.Натомість якщо SSH є, то треба качати TinyUmbrella і прошивку 4.3, тоді через TinyUmbrella емулювати сервер Ейпл і ставити прошивку через айТюнс.
Микола Тарасенко Опубліковано 15 Червня, 2012 в 12:42 Автор #3 Опубліковано 15 Червня, 2012 в 12:42 Якщо на апараті немає SSH від 4.3 то нічого не вийде.SSH можна глянути в Cydia.Натомість якщо SSH є, то треба качати TinyUmbrella і прошивку 4.3, тоді через TinyUmbrella емулювати сервер Ейпл і ставити прошивку через айТюнс.Щось якось я не так зробив, певно, бо вчора ледь вийшло айпод оживити через Restore в iTunes.Я не розумію, якого... дива ОС не хоче оновлюватись до новішої версії. Ні автоматично, ні вручну (через нажимання клавіші shift+restore і вибирання файлу нової версії iOS з компа). Може хтось мені чайнику пояснити хоч причину того? Наперед вдячний.
mix_forever Опубліковано 15 Червня, 2012 в 13:14 #4 Опубліковано 15 Червня, 2012 в 13:14 Якщо на апараті немає SSH від 4.3 то нічого не вийде. SSH можна глянути в Cydia. Натомість якщо SSH є, то треба качати TinyUmbrella і прошивку 4.3, тоді через TinyUmbrella емулювати сервер Ейпл і ставити прошивку через айТюнс. Щось якось я не так зробив, певно, бо вчора ледь вийшло айпод оживити через Restore в iTunes. Я не розумію, якого... дива ОС не хоче оновлюватись до новішої версії. Ні автоматично, ні вручну (через нажимання клавіші shift+restore і вибирання файлу нової версії iOS з компа). Може хтось мені чайнику пояснити хоч причину того? Наперед вдячний. Що означає "не хоче оновлюватись"?? Воно ж певно якусь помилку видає при цьому, нє? Так може скажеш яку і тоді колективний розум підкаже рішення
Микола Тарасенко Опубліковано 15 Червня, 2012 в 13:24 Автор #5 Опубліковано 15 Червня, 2012 в 13:24 Значить так, коли просто натискаю Check for update - пише, що this is the current version (4.2.1)Коли пробую вибрати прошивку з компа - каже, що не може оновити, бо the firmware file is not compatible.Зауважу, що Сідії в мене вже нема, може, то якось поможе.
mix_forever Опубліковано 15 Червня, 2012 в 17:49 #6 Опубліковано 15 Червня, 2012 в 17:49 Значить так, коли просто натискаю Check for update - пише, що this is the current version (4.2.1) Коли пробую вибрати прошивку з компа - каже, що не може оновити, бо the firmware file is not compatible. Зауважу, що Сідії в мене вже нема, може, то якось поможе. Так, власне, вона і каже, шо ВАША версія прошивки є останньою і обновитись на шось новіше не вийде, бо ваш девайс цього не підтримує... шонеясно?
Микола Тарасенко Опубліковано 15 Червня, 2012 в 19:23 Автор #7 Опубліковано 15 Червня, 2012 в 19:23 Значить так, коли просто натискаю Check for update - пише, що this is the current version (4.2.1) Коли пробую вибрати прошивку з компа - каже, що не може оновити, бо the firmware file is not compatible. Зауважу, що Сідії в мене вже нема, може, то якось поможе. Так, власне, вона і каже, шо ВАША версія прошивки є останньою і обновитись на шось новіше не вийде, бо ваш девайс цього не підтримує... шонеясно? мда. пічяль. ясно, дякую.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.