Igrek Опубліковано 2 Липня, 2007 в 19:35 #1 Опубліковано 2 Липня, 2007 в 19:35 Усім привіт.Хто знає, де в Луцьку ремонтують дитячі коляски. Швидше за все потрібно замінити два колеса, бо одне тримається на чесному слові.Буду дуже вдячний за інформацію.
Alto®WoLF Опубліковано 2 Липня, 2007 в 19:47 #2 Опубліковано 2 Липня, 2007 в 19:47 Трудно сказать ... Думаю быстрее будет тебе отремонтировать её самому или найти простого умного слесаря который рубит в железках... А так в голову не приходит ничего.
Igrek Опубліковано 3 Липня, 2007 в 17:38 Автор #3 Опубліковано 3 Липня, 2007 в 17:38 Все. Колесо таки відвалилося в черговий раз. Можливо хтось може відремонтувати це діло так щоб не на два-три дні або порадити майстра. Чим швидше тим краще і зрозуміло, що не безкоштовно. На фотках видно, що вісь має заглиблення, в яке має вставлятися фіксатор, щоб колесо не випадало. Фіксатор був пластиковий і йому прийшов кінець (може це був і не оригінальний фіксатор, бо коляска була у вживанні ще до нас).
sergey70 Опубліковано 3 Липня, 2007 в 17:42 #4 Опубліковано 3 Липня, 2007 в 17:42 на варшавці є магазин в якому торгують колясками, там зможеш купити або замовити колеса, магазин знаходиться в секторі "Б" біля бару"Арсен" можливо тобі не потрібно купляти саме колеса, просто купиш втулки до них, з кріпленнями
Igrek Опубліковано 9 Липня, 2007 в 06:25 Автор #5 Опубліковано 9 Липня, 2007 в 06:25 Дякую. Був я в тому магазині. В них дійсно бувають кріплення і колеса, але цього разу кріплень не було. Якось загляну до них ще. Але я знайшов кріплення в іншому місці, де продають всяку всячину. Воно трохи замаленьке мабуть, але я його присобачив, ну і вчора кілометрів 3-4 ми успішно подолали.Тему можна закривати.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.