Перейти до змісту

Клеймор / Claymore

Morock

Клеймор  

38 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Клеймор / Claymore

post-17-1183158969.jpg

Английское название: Claymore

Русское название: Клеймор

Страна: Япония

Период трансляции: c 04.04.2007

Жанр: приключения, фэнтези, драма

Категория: TV

Количество эпизодов: 26

Продолжительность: 25 мин

Студия: MAD HOUSE

Режиссёр: Танака Хироюки (Когти Зверя)

Сценарист: Кобаяси Ясуко (Жгучий взор Сяны, Гайвер ТВ, Клинок Ведьм)

Композитор: Такуми Масанори (Красотка, Клинок ведьм)

Автор оригинала: Яги Норихиро

Описание:

Йомы – это людоеды, зловещие монстры, способные принимать человеческий облик. Самые сильные и безудержно голодные Йомы открыто нападают на деревни, прочие проникают в людские общины тайком, под видом кого-либо из селян.

Клеймор – это наполовину Йомы, наполовину люди. У них светлые волосы и серебряные глаза. Клеймор способны распознавать и истреблять Йом. Все Клеймор – женского пола.

Люди – это просто люди. Они боятся Клейморов и боятся Йом. Но без первых им не совладать со вторыми. Эта история начинается со знакомства Клеймор по имени Клэр и человека по имени Раки...

Почитати ще...

На даний момент є частини з 1 по 10 в перекладі, та 11-12 з субтитрами

Опубліковано

Глянув би, якщо не надто кавай, і більш-менш серйозний сужет.

P.S. Клеймори - це ж шотландські мечі, чи я щось плутаю?

Опубліковано

клейморы - ето американские противопихотные мины :friday:

подробнее курим здесь

p.s. КЛЕЙМОР (англ. claymore от шотл. claidheamh mor), двуручный меч, применявшийся в 17 веке в Англии и Шотландии (у горцев-хайлендеров), характерной его особенностью являются концы крестовины, которые наклонены к клинку под углом 45.

Опубліковано

Обов'язково заливай!!! +10! Один з улюбленних жанрів:"фэнтези+готика"!

P.S. З опису по ссилці:

"Помимо желания создателей замахнуться на весь жанр "фэнтези+готика" вцелом, где до сих пор кроме "Berserk", ничего путного не было замечено, меня поразило так же и их серьёзное намерение установить своё господство в другом жанре, где ПОКА царит наш всеми любимый "господин в большой широкой шляпе", с не менее широкой улыбкой и двумя огромными стволами, очищающий бренную землю от всякой мрази! И если "Claymore" будет держать тэмп, то уверяю вас, что "господина большой широкой шляпе" подвинут, "попросят" и немыслемое свершиться!!! Потому как, тема вампиров уже изрядно надоела и зажёванна до дыр, а вот готика, фэнтези и хоррора вместевзятых выглядит долгожданно и свежо! Если бы возникали претензии к анимации в "Claymore", то о подобном и помыслить не было бы возможно... НО ТАК ВЕДЬ ИХ НЕТ, ПРЕТЕНЗИЙ!!! А атмосфера?! ВСЁ ВЫПОЛНЕННО В ЛУЧШЕМ ВИДЕ!!!"

Опубліковано

да так довго ніхто не голосував, що я перестав слідкувати за темою B)

вже з понеділка

Опубліковано

Серії 1-14

Потихеньку капають сюди

Попереджаю зразу: перші 2 серії знайомлять наc зі світом та головними персонажами, тому вони дещо нудні. Основний сюжет починається з 3 серії.

Передивіться хочаб 3 серії - потім робіть висновки дивитись далі чи ні.

Опубліковано

Ще не все

докачується по мірі виходу в світ: 1 серія в тиждень

сьогодні має з*явитись 15 серія

Опубліковано
14 серій залито

Як враження?

Якщо будуть серії, доливати?

Враження надзвичайно позитивні. Заливай все що появиться!

Опубліковано

Будуть

але так як вони виходять з суттєвою затримкою, буду скачувати їх лише для колекції

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Виклав 15 серію

Та в ж* критикив, мульт класний. А розкритикувати що завгодно можна.

Опубліковано

А в тебе є серії з 11-14 (включно) з російською озвучкою ?

Якщо так, виклади, будь ласка. =)

Опубліковано

М-дя... Одним словом - Mad House рулить!!!

to Dimonix

А "Тетрадь Смерти" заливатися буде?.. Оч. хотів би глянути...

Опубліковано
з АДСЛ на 30к/с заливати дооооовго Т_Т

Да це проблема... Але ж мабуть, якось її вирішити можна?.. Причому Dimonix пропонував залити, і тому я вважаю якась можливість була... Тому і питаю...

Опубліковано

Ок. Сьогодні постараюсь "залити" перших 10 серій "Дез Нот"а. =)

Можливість залити маю, не з "адсл". =)

"Сорі", закінчився траф в друга + комп. розібраний, буду "викидати" через свій "адсл". =(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...