Перейти до змісту

Як правильно переоформити квартиру на іншого власника

Yaryk

Рекомендовані повідомлення

Ситуація: є приватизована квартира, власник якої помер. Власник склав заповіт, згідно якого квартира переходить дочці власника.

Дочка на квартиру не претендує і хоче щоб власником став внук, який вже рік часу прописаний в цій квартирі.

Як це правильно та краще оформити з мінімальними затратами по фінансам та часу ?

Також буду вдячний якщо порадите нотаріуса.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу порадити цього нотаріуса. Досить компетентно розбирається в спадкових справах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Smith, дякую.

А приватні нотаріуси мають відповідні повноваження?

Я чув, що кілька років назад подібні питання вирішували лише державні нотаріуси.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А приватні нотаріуси мають відповідні повноваження? Я чув, що кілька років назад подібні питання вирішували лише державні нотаріуси.

Мають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Smith, дякую.

А приватні нотаріуси мають відповідні повноваження?

Я чув, що кілька років назад подібні питання вирішували лише державні нотаріуси.

Так, приватні нотаріуси вже кілька років мають право займатись спадковими справами.

У вашому випадку найпростіше (ІМХО) щоб мама успадкувала квартиру (якщо, звісно, ніхто на неї більше не претендує) й подарувала синові.

Можу порадити нотаріуса - величезний досвід, в т.ч. як керівника 1-ї Держнотконтори.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У вашому випадку найпростіше (ІМХО) щоб мама успадкувала квартиру (якщо, звісно, ніхто на неї більше не претендує) й подарувала синові.

Стикалась з подібною ситуацію. Це був оптимальний варіант

Користувались їхніми послугами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ситуація: є приватизована квартира, власник якої помер. Власник склав заповіт, згідно якого квартира переходить дочці власника.

Дочка на квартиру не претендує і хоче щоб власником став внук, який вже рік часу прописаний в цій квартирі.

Ми документально оформляли купівлю в чоловікової баби землі, хати (що було спадком від діда, який помер).

Вибрали нотаріуса (мені його порадив один бордівець):

Моравецький Володимир Романович

Волинська обл.

Приватний нотаріус

Свідоцтво № 1186

43000, м. Луцьк, вул. Хмельницького Богдана, 20, тел.: (0332) 72-36-81

Він нам показав різні варіанти оформлення (мала з чим порівняти, бо перед тим була в трьох інших) і ми вибрали оптимальний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми документально оформляли купівлю в чоловікової баби землі, хати (що було спадком від діда, який помер).

Волинська обл.

Приватний нотаріус

Свідоцтво № 1186

43000, м. Луцьк, вул. Хмельницького Богдана, 20, тел.: (0332) 72-36-81

Він нам показав різні варіанти оформлення (мала з чим порівняти, бо перед тим була в трьох інших) і ми вибрали оптимальний.

Можу підтвердити: Моравецький - один з найфаховіших і , притому, не дорогих, нотаріусів Луцька.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу підтвердити: Моравецький - один з найфаховіших і , притому, не дорогих, нотаріусів Луцька.

Так як радили мені його не Ви, то нас на Борді вже троє таких, які вважають Моравецького хорошим спеціалістом своєї справи за помірні гроші.)

Ще мені сподобалось, що він - простий, як двері.))) Немає в нього ніякої, притаманної таким людям, зарозумлості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моравецький - один з найфаховіших і , притому, не дорогих, нотаріусів Луцька.

також підтверджую вищесказане. толковий спеціаліст і ціни у нього дійсно досить і досить адекватні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...