Перейти до змісту

Продам мультимедійну клавіатуру genius

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам мультимедійну клавіатуру в хорошому стані повністю робоча.

ціна 80 грн,( договірна) торг! + манібек 7 днів

post-16029-0-99380700-1335979844_thumb.j

post-16029-0-01721100-1335979848_thumb.j

post-16029-0-77756400-1335979850_thumb.j

Опубліковано

ОФФ топ.

В мене така клавіатура вже 4 роки навіть ніразу її не "вибивав" беріть клавіатура дійсно класна!Практично вічна!Друкую також з неї!

Опубліковано

ОФФ топ.

В мене така клавіатура вже 4 роки навіть ніразу її не "вибивав" беріть клавіатура дійсно класна!Практично вічна!Друкую також з неї!

ОФФтоп Перше речення - ацінка ПЯЦЬ! і нафіга люди коми понавидумували ;)

А "вибивати" клавіатуру, це шо? ;) Якщо ти про сміття, то це ж не від клави залежить, а від того, ХТО за нею сидить ;)

"Друкую також з неї!" - а оце жесть! То в ній ще й прінтер вмонтований?! ;) ....а, ні... певно, малось на увазі, що на ній ще й текст набирати можна :) А я був подумав, що вона тільки грає ;)

...

Одним словом реклама в тебе вдалась ;)

Опубліковано

ОФФ топ.

ОФФтоп Перше речення - ацінка ПЯЦЬ! і нафіга люди коми понавидумували ;)

А "вибивати" клавіатуру, це шо? ;) Якщо ти про сміття, то це ж не від клави залежить, а від того, ХТО за нею сидить ;)

"Друкую також з неї!" - а оце жесть! То в ній ще й прінтер вмонтований?! ;) ....а, ні... певно, малось на увазі, що на ній ще й текст набирати можна :) А я був подумав, що вона тільки грає ;)

чого ти сюда лізеш? тобі шо не терпиться засрати тему? подивися скільки на форумі тем різних іди погуляй, ну от для чого? шо за люди такі? як написав так і написав, тебе хвилює?

зробив тему щоб продати товар, нормально без притензій, нє прийдуть і насруть посередині для чого це?

Опубліковано

чого ти сюда лізеш? тобі шо не терпиться засрати тему? подивися скільки на форумі тем різних іди погуляй, ну от для чого? шо за люди такі? як написав так і написав, тебе хвилює?

зробив тему щоб продати товар, нормально без притензій, нє прийдуть і насруть посередині для чого це?

:) та чого ж ти такий нервовий? :)

тобі ж тему "піднімають", радів би :)

Опубліковано

:) та чого ж ти такий нервовий? :)

тобі ж тему "піднімають", радів би :)

дякую завтра сам підніму.

Опубліковано

60 грн) хто завтра забере дам сітіву карту РОБОЧУ в подарунок манібек 7 днів

Опубліковано

3.7. Заборонено «підйом» («апання») тем як топікстартером, так й іншими користувачами форуму частіше одного разу на тиждень, «апання» чужих тем. «Підйомом» вважатиметься будь-яке малоінформативне в контексті теми оголошення, а також додаткове зазначення топікстартером характеристик товару, чи зміна ціни.

3.7.1 «Ап» теми дозволяється виключно зміною ціни в меншу сторону. Із кроком від 5 грн., (при ціні товару до 500 грн.) та від 10 грн., при ціні товару від 500 грн. Не частіше 1 разу на 3 доби

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...