Перейти до змісту

Куплю Canon 50mm 1.8 II и бленду на Юпитер 37А

Рекомендовані повідомлення

Нужен Canon 50mm 1.8 II. Рассмотрю варинты (новый, б/у), бюджет до 800 грн. Может у кого-то есть бленда и передняя крышка на Юпитер 37А.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

порада: заглянь в магазин, не мапятаю як називається, в ТЦ Слон на 2му поверсі, так там це скло за 799грн стояло і була можливість, наприклад другий товар за півціни купити (штатив, сумка тощо)... в Фокстроті це скло стоїть за 899грн і також є можливість другий товар взть за пів ціни. В і-нет магазинах же вони 850-950грн стоять, ще + 40-60 грн за доставку заплати і пересилку грошей продавцю... Короче купуйте у НАС, у Луцьку, дешевше буде)

П.С. собі також збираюсь купувати, тож промоніторив достатньо ринок пропозиції)

оу, ледь не забув, бленда з ібей за 8-10грн з доставкою буде, собі вже заказав та отримав, користуєсь нею на софковому склі поки)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за інформацію. =) Мене більш цікавить б/в варіант, оскільки об'єктив більш потрібен тимчасово, аніж на постійну основу. В будь-якому разі спасибі, загляну в "Слон".=)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Может у кого-то есть бленда и передняя крышка на Юпитер 37А.

Кришку нову, М52 можу запропонувати за 20 грн. Бленди Юпітеровської немає, але є якісь пласмасові, якщо підійде, то подарую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

маю фікс 50мм 1.8. відстріляв приблизно 700 фоток. 100у.о.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://fotobaraholka.com/post/42062

за 700 віддасть...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую, вже написала.=)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

радив-радив, тепер сам шукаю. За недюльку пропали скляхи з усіх прилавків і інет маг(((

щоб не створювати нову тему, може тут і мені хто підкаже, де хто бачив?

питання до автора теми: скло вже купили?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, скло купила. Куплене б/в, прийде у вівторок.Правда не те, що Ви радили, бо не встигла забронювати. Якщо попадеться щось на очі - напишу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую, вже не треба)

сьогодні зганяв в м.Рівне, там у кожному другому магазині можна придбати новеньке з гарантією і все таке... (я у Фокстроті за 836грн взяв)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...