Перейти до змісту

Хочу купити Краскопульт Пейнт Зум.

Сержик

Рекомендовані повідомлення

Чи варто це купляти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю вы разочаруетесь!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю вы разочаруетесь!

це ти з власного досвіду? мав вже таку цяцьку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ввізьми пилесос ссср-овкський, в який можна прикрутити шланг з двох сторін (на видув) і насадка під банку)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

китайське одноразове непотрібство

За такі ж кошти вийде 8 атм. компресор з 24л ресивером і на здачу простенький пульвер, а це, як кажуть в Одесі - дві великі різниці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

китайське одноразове непотрібство

За такі ж кошти вийде 8 атм. компресор з 24л ресивером і на здачу простенький пульвер, а це, як кажуть в Одесі - дві великі різниці

краскопульти є не тільки китайські, є Bosch, Sturm, Фиолент, та інш.

З однієї сторони річ хороша, красити з нею швидко і зручно. А з іншої сторони для покраски нею треба додаково готуватись - наприклад, щоб покрасити гаражні ворота треба стіни навколо них заклеювати газетами...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю вы разочаруетесь!

це ти з власного досвіду? мав вже таку цяцьку?

Есть просто знакомые которые имели дело с телевизором- разочаровались и папали на бабло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чи варто це купляти.

Все так красиво как в кино, на самом деле, вокруг будет куча красочной пыли которая будет загаживать все вокруг, красить не сложно, а подготовить краску к нему и потом все вымыть не так просто, еще под вопросом, как он относится к растворителям, такие работы выполняются разово, я для побелки потолка брал у друга старый пылесос а выдув и пулик низкого давления на рынке за 60 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може хтось що порадить,бюджет 1000грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ці пейнт зуми зараз на аукро по 300грн.продають.Мій знайомий брав його в телемагазині,як тільки вони з"явились.Використовує в господарстві,навіть "Москвича"412 колись червоним грунтом пофарбував,доволі непогано вийшло.Одне питання,чи з аукро і з телемагазину однієї китайської якості?Ще є такі варіанти:

http://www.valeon.co...ds.php?id=80121

http://www.valeon.co...ds.php?id=75457

ну або

store_apendix_big96685_23525.jpgstore_apendix_big75507_16774.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що фарбувати ним збираєшся?

для домашніх потреб я би взяв Фиолента якогось - ціна/якість в виробів цієї фірми норм.

а якщо якась майстерня по фарбуванню, наприклад, столярних виробів, чи металоконструкцій, то компрессор+пулівизатор. Надійніше і продуктивніше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фарбуванням займаюсь 10 років. Це бізнес наразі. Фарбував дерево, стіни, метал і автомобілі. Фарбував різними лаками, фарбами, є речі яким 10 і менше років. Були і є всі типи інструментів що тут перечислили. згоден з Nikandr. Купи компресор і пульвер з отвором 1.3 навчись гарно розбавляти і отримаєш якість. А стіни малюй пензлем і валиком.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

простенький компресор - 800 грн + пульвик 200 грн. І ти получаєш універсальний інстремент - і фарбувати можна, і видувати можна, і колеса накачати можна і карбюратор продувати, і багато-багато інших застосувань цього інструменту!!! А пейнтзумом ти тільки красити зможеш, і то невідомо як. Може йому треба купувати хорошу акрилову краску, "Зєбра" не проканає))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...