Микола Тарасенко Опубліковано 21 Квітня, 2012 в 12:37 #1 Опубліковано 21 Квітня, 2012 в 12:37 Згорів блок живлення до ноута Samsung.Може, хтось продає юзаний або новий або знає де найдешевше купити?Якщо хто має що запропонвати - пишіть в приват, або дзвоніть 0994три47972.
Andruha_gpz28 Опубліковано 21 Квітня, 2012 в 15:15 #2 Опубліковано 21 Квітня, 2012 в 15:15 Блоки живлення до ноута це така штука, що якщо вже купувати, то краще новий і оригінальний. імхоЗ Вашого опису, вибачте, не ясно ні хріна. Що Вам можна запропонувати, якщо не вказана напруга, струм, потужність чи хоча б модель блока. Часто і рідний поремонтувати вдається, а це дешевше, як купити новий чи б.в. А хочете купити, то берете свій блок, ідете в найближчий авторизований сервісний центр Самсунг, наприклад Ремсервіс на Шухевича 4, замовляєте аналогічний блок, через кілька днів забираєте і користуєтесь.
Микола Тарасенко Опубліковано 21 Квітня, 2012 в 15:23 Автор #3 Опубліковано 21 Квітня, 2012 в 15:23 Блоки живлення до ноута це така штука, що якщо вже купувати, то краще новий і оригінальний. імхоЗ Вашого опису, вибачте, не ясно ні хріна. Що Вам можна запропонувати, якщо не вказана напруга, струм, потужність чи хоча б модель блока. Часто і рідний поремонтувати вдається, а це дешевше, як купити новий чи б.в. А хочете купити, то берете свій блок, ідете в найближчий авторизований сервісний центр Самсунг, наприклад Ремсервіс на Шухевича 4, замовляєте аналогічний блок, через кілька днів забираєте і користуєтесь.Порція доречної критики. Даних немає, оскільки ноут не мій, а братовий. А приблизну ціну, думаю, можна вказати і без додаткових уточнень всієї цієї технічної інформації. Хоча я в тому всьому і не надто обізнаний і можу помилятись. За пораду щодо магазину і ремонту - дякую.
Andruha_gpz28 Опубліковано 21 Квітня, 2012 в 16:39 #5 Опубліковано 21 Квітня, 2012 в 16:39 http://blokpitaniya.com.ua/category/bloki-pitaniya-samsung-noutbuk-kupit-zaryadnoe-zaryadka-adapter-noutbook/http://www.notebookoff.net/param-categoryID-6343.html Десь такі ціни орієнтовно на новий, в залежності від моделі.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.